Pages

tiistai 1. tammikuuta 2019

Joulu 2 / Christmas 2

Vielä jouluisia tunnelmia, näin vuoden ensimmäisenä päivänä. 
/ Still some christmassy mood, on this first day of a new year. 

Piparkakku-kupillinen? Näin ihanan Fine Little Dayn instagramissa upeita piparkakkukuppeja ja -kannuja ja kokeilin tehdä muutaman. Tuli aikamoisia, vinkuroita ja sotkuisia ja vähän sinnepäin eli ihan tekijänsä näköisiä :) Mutta hyvältä maistuivat ja kivaa oli leipoa tyttöjen kanssa!
/ Gingerbread cup? I saw gorgeous gingerbread cups and pans on lovely Fine Little Days instagram and tried to make a few. They came out quite somethings, windy and messy and all over the place so just like they're maker :) But they tasted good and it was fun to bake with girls!

Sumussa keskellä peltoa. Yksin kuvaaminen tuntuu aina vähän jännältä ja oudolta, pysähtyä jonnekin ja kaivaa jalusta esiin ja sitten pyöriä kameran edessä. Mutta silti..silti se on ihanan kutkuttavaa ja ihan erityisesti silloin jos kuvat onnistuvat! 
/ In the middle of field, in fog. Taking pictures alone feels always bit exciting and strange, to stop somewhere and take out my tripod and then twirl in front of camera. But still..still it's lovely tickling and especially if my pictures work out!

Kuusi on yhä kimmeltämässä nurkassa!
/ The tree is still glistening in the corner!

Tein muutamia keramiikka-töitä syksyllä, tässä kuppi ja jonkinlainen kulho/ruukku. Oli kivaa!
/ I made few ceramics during autumn, here's a cup and some kind of bowl/pot. It was fun!

Maailman vahvin - ja hohtavin - Elli jäällä! 
/  World's strongest - and shiniest - Elli on ice!

En aio tehdä uudenvuoden lupauksia koska olen niin huono niissä, mutta sen verran päätin että yritän olla edes pienen hitusen parempi kaikessa mitä teen. Ehkä jopa tämän blogin päivittämisessä..:) 
Kaunista uutta vuotta!
/ I'm not going to make any new year promises because I'm so bad at them but I did decide one little thing - to be even a slightly bit better in everything what I do. Maybe even updating this blog..:) 
Beautiful new year!

1 kommentti :

  1. The Gingerbread cup is a great idea!!!
    I am glad you had a lovely Christmas!

    VastaaPoista