Pages

lauantai 20. huhtikuuta 2019

Ihana huhtikuu / Sweet April

Huhtikuu. Miten voitkaan olla niin ihana ja odotettu ja aurinkoinen ja lämmin ja kaunis!
/ April. How can you be so lovely and anticipated and sunny and warm and beautiful!

Ellin aarteita metsäkävelyltä. 
/ Elli's treasures from a forest walk. 

On ollut niin monta lämmintä päivää! Ja lämpenee vaan. Pensaissa alkaa näkyä vihreää ja ensimmäiset silmut ovat varmasti jo huomenna auki. Niin kutkuttavan ihanaa, ai että. 
/ There has been so many warm days! And it's only getting warmer. You can see already some green in bushes and the first buds will surely open tomorrow!

Yksi lempiaikani on juuri tämä. Hetki ennen kuin kaikki räjähtää vihreäksi. Kun on vielä ruskeaa ja harmaata ja vain muutamat ensimmäiset kukat värittävät sitä. 
/ One of my favorite times is right this. The moment before everything bursts into green. When it's still brown and grey and only few first flowers are coloring it. 

Jäät ovat sulaneet täältä päin kokonaan eikä luntakaan ole kuin metsän varjoisimmissa paikoissa. Piilotin iloisena talvitakit ja -kengät kaapin perukoille.
/ All the ice has melted around here and there's snow only in the shadows in the forest. I was happy to hide winter coats and -boots in the back of the cabinet. 

Eilen ensimmäiset grillaukset, haravointia, iloisia kanoja, perhosia, ilta-aurinko mikä paistaa taas olohuoneen ikkunasta, metsän täydeltä sinivuokkoja, pölyn ja maan tuoksu ilmassa..niin paljon kaikkea hyvää. 
/ First barbecue tomorrow, raking, happy chickens, butterflies, evening sun which shines to our living room window again, forest full of common hepaticas, the smell of dust and dirt in the air..so many good things. 

Piha on aika surkeassa kunnossa mutta piristin ainakin ulkorappusia söpöillä kevätkukkasilla. 
/ Our yard is in quite bad shape but at least I cheered up our front stairs with cute spring flowers. 

Olen ollut töissä melkein koko pääsiäisviikon ja nyt on edessä kolme yhteistä vapaata! Päätimme sen kunniaksi lähteä pienelle asuntoautoreissulle, pitkästä aikaa! Aurinkoista ja lämmintä keliä on luvattu vähän joka puolella joten ei oikein tiedetä minne päädytään. Jonnekin meren rannalle ehkä. Tai sitten ei :) Mutta ihan sama minne, kivaa on varmasti. Tätä on odotettu 💛
Nauttikaa lämmöstä ja keväästä!
/ I've been working almost all of this Easter week and now we have three free days together! We decided to go for a little camper van trip, after a long time! They have forecasted warm and sunny weather almost everywhere so we don't really know where we'll end up. Maybe somewhere near sea. Or maybe not :) But I don't care where, we will have fun anyway. We have been waiting for this 💛
Enjoy the warmth and spring! 

3 kommenttia :

  1. Beautiful pictures, thoughts, and feelings, as always. <3 Safe travels and much fun! Happy Easter!

    VastaaPoista
  2. Lovely words : "aurinkoinen ja lämmin ja kaunis! Indeed and around here as well!! Have a great weekend!

    VastaaPoista
  3. Pretty pretty pretty! Thank you for sharing!

    VastaaPoista