Pages

tiistai 3. joulukuuta 2019

34

Olen marraskuun lapsi. Ehkä siksi pidänkin marraskuusta niin paljon. Se tuntuu tutulta ja turvalliselta. Ja niin, täytin siis 34 viime torstaina. Ihan kamalan paljolta kuulostaa tuo numero mutta itsestä ei kyllä tunnu yhtään kamalan paljolta :) Tosin rypyt ja pienet kulumiset (heh) kyllä muistuttavat että en ole enää ihan nuori.
/ I'm a November child. Maybe that's why I like November so much. It feels familiar and safe. And yes, I turned 34 last Thursday. It sounds awful lot as a number but I don't feel that lot :) Though wrinkles and all kinds of little wearings (hah) do remind me that I'm not a young girl anymore.

Kaivoin vanhoja kortteja esiin kun eräs lukijani kyseli niiden perään - ja niitähän olikin vaikka kuinka paljon! Laitoin niitä instagramin puolelle myyntiin ja täällähän ne näköjään ovat edelleen tuolla sivupalkissa jos joku on kiinnostunut. Jos sitten vaikka ensi jouluna muistaisi ja ehtisi kuvaamaan pitkästä aikaa uudet joulukortit! Onneksi nämä ovat aika ajattomia ja toimivat edelleen :) 
/ I dug up my old cards as one of my reader asked for them - and oh there were lot's of them! I put them for sale on instagram and here you can find them from the side bar if you are interested. Maybe I could remember and have time for new cards next year! Luckily there are quite timeless and still work :) 

Synttäriaamuna oli märkää ja harmaata ja ihan ripaus loskaista lunta siellä täällä. Lähdin koirien kanssa pienelle metsälenkille ja kuvailemaan ja vaikka kastuin, oli mukavaa. 
/ On the birthday morning it was wet and grey and a hint of slushy snow here and there. I went for a little forest walk with the dogs and took pictures too, it was nice. 

Teetin taas yhden pienen valokuvakirjan, tällä kertaa parin vuoden takaisesta kesälomareissusta. 
/ I made another small photobook again, this time from our summer vacation few years ago. 

Lounasta ja ystävän kehuma kirja jota ehdin lukemaan vain muutaman sivun. Jos vaikka viikonloppuna ehtisin jatkamaan!
/ Lunch and a book recommended by a friend that I only managed to read few pages. Maybe I have time for it on weekend!

Synttäripäivänäni torstaina siis satoi ja perjantaina aamulla kaikki lumen rippeetkin olivat sulaneet. Menin vasta puoli kolmeen töihin ja silloin satoi vettä aivan kaatamalla - mutta vain hetkessä vesisade muuttui lumisateeksi ja sitä luntahan sitten tuli! Auto oli kadonnut kinoksen all kun pääsin töistä, meni varmaan 15 minuuttia sen putsaamiseen :)  Lauantaina herättiin ihmeelliseen näkyyn - valoon ja lumeen, talven ihmemaahan! Syötiin äkkiä aamupala ja lähdettiin Ellin kanssa ulos (Peppi nukkui vielä..!) ja oi että oli kaunista. Paljon lunta puiden ja pensaiden oksilla ja tuo valo!
Niin, ja sain myös aika ihania lahjoja, niin hienon villapaidan mieheltä ja ehkä suloisimman lahjan tytöiltä - suklaalevyn 💕
/ Son my birthday, on Thursday, it was raining and by Friday morning all the snow had melted. I went to work at 2.30 pm and then it was pouring rain - but just in a little while the rain changed into snow and oh my it snowed! My car had disappeared under it when I got from work, I must have cleaned it a good 15 minutes :) On Saturday we woke up to a magical view - light and snow, a winter wonderland! We ate breakfast quickly and went out with Elli (Peppi was still sleeping..!) and oh my it was beautiful. Lot's of snow on trees and bushes and that light! 
Oh, and I also got really lovely gifts, such a wonderful cardigan from E. and maybe the cutest present from the girls - a chocolate bar!

Ostin Parolan Asemen markkinoilta vain kaksi asiaa - hurmaavan tuoksukynttilän Katjalta ja tuon jotenkin hellyyttävän kulhon Diagnoosi Sisustusmanian Maralta. Siellä se odotteli minua kun vasta neljän aikaan pääsin kiertämään sisällä, ihana kolmijalkainen kulho! 
/ I only bought two things from the fair at Parola - charming scented candle from Katja and that somehow endearing bowl from Mara (she has a great blog - Diagnoosi Sisustusmania). There it was, waiting for me when I finally had time to visit all the tables, lovely three-legged bowl! 

Oli märkää, kuvauspaikan vieressä meni vilkas tie (hei vaan ohikulkijat), koirat olivat surkeita, sade yltyi ja kastuin. Silti - tykkäsin!
/ It was wet, there was a busy road next to where I took my picture (hi all passers-by!), dogs were miserable, rain got heavier and I got wet. Still - I liked it!

1 kommentti :