Pages

tiistai 22. joulukuuta 2020

Ihana lokakuu 2 / Lovely October 2

Lokakuu on kyllä yksi lempikuukausistani, ehdottomasti. Kaikki sävyt ja värit muuttuvat täydellisiksi - lähinnä ruskeiksi ja harmaiksi. Ruska on upea mutta odotan aina sitä hetkeä kun värit haalistuvat. 
/ October is definitely one of my favorite months. All the shades and colors turn into perfect - mostly brown and grey. The fall colors are gorgeous but I always wait for that moment when the colors fade. 

Tänä lokakuu oli erityisen ihana, ainakin sään ja luonnon kannalta. Oli kaikkea! Viimeisiä väripilkahduksia, hurmaavia sumuisia aamuja ja ensimmäiset kuurat sekä tietenkin se ensilumi. Oli mekko-hetkiä ja talvitakki-hetkiä. Oli vielä vähän valoa ja pimeys, joka tuntui lempeältä. 
/ This Obtover was especially lovely, at least if you think about weather and nature. It had everything! Last splashes of color, wonderful foggy mornings and the first frosts and of course that first snow. There were dress-moments and winter jacket-moments. There were still bit of light and darkness that felt mellow. 

Muutenkin oli mukava kuukausi, täynnä monia pieniä hyviä asioita ja hetkiä. Esimerkiksi keramiikkakurssi, mitä suorastaan rakastan. Nyt se on tosin ollut jo kuukauden tauolla - en malta odottaa että se jatkuu taas tammikuussa! Ideoita ja intoa on vaikka kuinka paljon. 
/ It was a nice month otherwise too, full of little good things and moments. For example the ceramic class I'm going. I just love it. Now it's been on a break though - cant wait it to start again in January! I have ideas and enthusiasm do much. 

Ensimmäinen kulho minkä olen tehnyt, käsin nipistelemällä. Ja ihan vahingossa kahden lasitteen yhdistelmästä tuli upea!
/ First bowl I've made, by pinching. And just by accident the combination of two glazed turned out gorgeous!

Ihanaa oli myös korvapuustipäivä, oi oi. Söin liian monta puustia ja sitten kärvistelin maha kipeänä - hmm, oliko sen arvoista..? No oli! :))
/ I also loved the Cinnamon Bun Day, oh my. I ate way too many buns and then had stomach ache - hmm, was it worth it..? Well yes! :))


Tämän syksyn huippujuttu on ollut myös yhteistyö Papun kanssa. On ollut täydellistä kuvailla Papun kauniita vaatteita - ja tietenkin käyttää niitä. Sain uusia marraskuun lopussa joita en ole ihan hirveästi ehtinyt nyt kuvailemaan - toivon kovasti että huomenna alkavalla joululomalla on aikaa! 
/ This autumns great things has been also my brand prep-collaboration with Papu. It has been perfect to take pictures of those beautiful clothes - and of course to wear them. I got some new ones at the end of November but hadn't had much time to take pictures of them - I hope I can do it on my christmas vacation that starts tomorrow!

Miten epätodellista että lokakuussa oli hetken tämän näköistä.. ja nyt ulkona on vain mustaa ja mutaa ja märkää. Tulisipa lunta. 
/ How unreal that it looked like this for a while in October.. and now there's only black and mud and wet outside. Oh I wish for snow. 

Teetä metsässä, oi oi! Tätä haluan taas pian. 
/ Tea in the forest oh! I want this soon again. 

Ja tätä saankin jo ihan pian, ylihuomenna jo. Ajatella, näissä kuvissa syksy mutta täällä arjessa kohta jouluaatto. 
/ And this I'll get soon, already day after tomorrow. Think that there's autumn in these pictures but here in the everyday life it's almost Christmas eve. 

Välillä pitää halata puita!
/ You need to hug trees at times!

Kiitos, kiitos lokakuu. Olit kyllä varsin ihana. 
Huomenna vielä työpäivä ja viimeiset tohinat, sitten aloitan loman ja joulun. Tulen ehkä tännekin jouluisilla kuvilla moikkaamaan :) 
/ Thank you, thank you October. You were very lovely indeed.
Tomorrow still work day and last hustles, then I'll start my vacation and christmas. Maybe I come here too with some christmassy pictures to say hi :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti