Pages

torstai 30. syyskuuta 2021

Käytiin / We went

 

Heinäkuu alkoi pienellä viikonloppureissulla ja päädyimme taas kerran idyllisen ihanaan  Reposaareen ja siellä Siikarannan leirintäalueelle. Paikka oli jopa täydempi kuin viimeksi mutta tällä kertaa se ei oikeastaan vaivannut sillä yöpaikkamme oli alueen ihanin mökki - vanha Siikatorppa! Olen haaveillut siellä yöpymisestä jo vuosia ja nyt se sattui olemaan yhden yön vapaa. Ja siis sehän oli t ä y d e l l i n e n !!
/ July started with a little weekend-trip and once again we ended up on the lovely & idyllic Reposaari and stayed on the Siikaranta Camping. The place was probably more full than last time but this time we didn't mind much because we stayed in the loveliest cabin in the campsite - old Siikatorppa! I've been dreaming of renting it for years and now it happened to be available for one night. And I mean it was p e r f e c t !!

Vietimme päivän taas Yyterin koirarannalla. Parasta. 
/ We spent the day in the dog beach of Yyteri. Best. 

Ja illalla, grillailun ja mökki-ihastelun jälkeen lähdimme vielä kiertelemään Reposaarta pyörillä. On se vaan hieno paikka, täynnä toinen toistaan kauniimpia vanhoja taloja ja rantaa ja kallioita ja merta joka puolella ympärillä. Rennon unelias ja ehkä jollain tapaa pysähtynytkin tunnelma. Ihana. 
/ And in the evening after barbecuing and admiring our cabin, we went to see Reposaari by bikes. It really is a great place, full of old beautiful houses and beach and rocks and sea all around it. Relaxed, sleepy and somehow bit stagnant mood. Lovely. 

Rantaeväät ja hyvä kirja. 
/ Beach-snacks and a good book. 

Toinen yö olikin vähän erilaisempi sillä vietimme sen Kuuskajaskarin vanhalla linnakesaarella tässä rivitalon päädyssä! 
/ Our second night was bit different as we spent it in this row house in Kuuskajaskari Island which is an old military island! 

Ihanat tytöt Kuuskajaskarilla :) 
/ Lovely girls in Kuuskajaskari :) 

Reposaaren pääkatu kesäiltana. Aurinko maalasi pitkiä varjoja, lämmitti ja teki kaikesta kultaa. 
/ The main street of Reposaari on a summer evening. The sun painted long shadows, warmed and made everything golden. 

Eräs hyvin onnellinen Niina erään hyvin suloisen mökin ovella yhdeltätoista illalla. 
/ One really happy Niina at a door of a one really cute cabin at 11 pm.

Päädyimme Kuuskajaskariin vähän vahingossa. Etsimme Porin ja Rauman seudulta toiseksi yöksi jotain kivaa yöpaikkaa ja ihan sattumalta huomattiin huoneisto täällä saaressa. Ajoimme Reposaaresta Rauman Poroholmaan mistä siirryimme yhteysaluksella saareen. Ihan noin helpostihan se ei meidän tapauksessa mennyt kun välissä piti käydä kaupassa ja etsiä parkkipaikka ja siirtää pyörät jotenkin autoon sisälle ja oli varmaan 30 astetta lämmintä ja olisi myös pitänyt jotenkin ehtiä syömään evääksi napattua sushia ja nuudeleita. Kunnon show siis mutta selvittiin :) 
/ We ended up to Kuuskajaskari bit by mistake. We looked for a nice place for our second night around Pori and Rauma and just by chance we noticed an apartment here in the island. We drove from Reposaari to Rauma where we took a connection ship into the island. Well, it wasn't exactly that easy in our case as we had to stop for grocery-shopping and find a parking place and move our bikes into our car and it was probably 30 degrees and we also should've eaten our sushi & noodles we took for snack. So yeah, it was a real show but we made it :) 

Siikatorpassa oli söpöin ja vinoin vessa!
/ There was the most cutest and obliquest toilet!

En voi kehua mökkiä liikaa, se oli vaan aivan täydellinen. Nuo siniset lattiat, kaikki pienet yksityiskohdat, vanha leivinuuni ja yleinen tunnelma. Edes naapurimökissä yöpynyt Harley Davidson- jengi ei haitannut vaikka toki aamulla seitsemältä olisi ollut mukavampaa herätä esimerkiksi linnunlauluun kuin prätkien pörinään :) 
/ I can't praise the cabin enough, it just was perfect. Those blue floors, all the little details, old baking oven and the overall mood. Even that Harley Davidson-gang staying in the next cabin didn't mind - though it would've been nicer to wake up to, for example birdsong than chopper clatter at 7 am :) 

Iltateetä mökin edustalla kallioilla, oli lämmintä ja pehmeää ja uskomattoman kaunista. Ja pienet söpöt koirat olivat meitä odottamassa :) 
/ Evening tea in front of the cabin on rocks, it was warm and soft and unbelievable beautiful. And cute little dogs were waiting for us :) 

Haaveilimme että voisimme mennä Siikatorppaan vielä kesällä uudestaan pariksi yöksi mutta yhtäkkiä huomenna alkaa lokakuu emmekä ole vieläkään ehtineet sinne. Niin se aika vaan hujahtaa. Mutta ehkä keväällä sillä mökki ei muistaakseni ole talviasuttava. 
/ We dreamed of going again to the Siikatorppa cabin in the summer, for couple nights but suddenly October starts tomorrow and we still haven't been there. So the time just goes by. But maybe on spring then, as the cabin isn't in use during winter if I remember right. 

Oli kiva seikkailu taas! Tuttuja ja uusia paikkoja, kaikenlaista sekoilua meille tuttuun tyyliin ja mahtavat kelit ja maisemat. 
/ It was a fun adventure again! Familiar and new places, all kinds of messing around in ur style and great weather and views. 


4 kommenttia :

 1. Aivan ihana tunnelma kesästä ja mielettömän kauniita kuvia, kiitos!Reposaaressa en olekaan käynyt, Kuuskajaskarissa kyllä.

  VastaaPoista
 2. Ihana lomapaikka! Ja hienoa, että koko perheenne on aina reissuilla mukana.

  VastaaPoista
 3. What a nice post:) thanks for your sharing...

  VastaaPoista
 4. This is a very good post! Just keep updating much useful information

  VastaaPoista