Pages

keskiviikko 24. toukokuuta 2023

Kesäkuussa (2022) / In June (2022)

 

Tässä muutama kuva kesäkuun alusta, ennen kesälomareissuamme. Oli syreenit, oli lämpö. Paljon töitä, kiireisiä päiviä. Ihana, sykähdyttävä kesän alku. 

Oli myös mahtava Rompetori Parolan Asemalla. Kaunis kesäpäivä, ihana vilinä, iloisia ihmisiä, paljon herkkuja ja hyvä mieli kaikilla. 
/ There was also the flea market 'Rompetori' in Parola's Railway Station. Beautiful summer day, lovely hustle, happy people, lots of treats and a good mood on everyone. 

Viime kevään keramiikkaa - ai kun näyttävätkin niin kivoilta näin jälkikäteen! Melkein kaikki myin, vain tuo keskimmäinen muki ja suitsuke-alustat jätin omaan käyttöön :) 
/ Ceramics from last spring - oh how they look so nice, looking back at them now! I've sold almost all, just kept the mug in the middle and those incense-holders :) 

Oli kävelyitä, kukkakimppuja, raparperimehua ja raparperin tuoksuinen koti, kesälomalle jääneet tytöt, paljon siivoamista ja pakkailua ja ihana kutkuttava odotus - lähdimme maanantaina 13.6 kohti Tanskaa ja siitä tulossa monta postausta seuraavaksi! 
/ There were walks, flowers bouquets, rhubarb-juice and rhubarb-scented home, girls who started their summer vacation, lots of cleaning and packing and that lovely thrilling waiting - we left towards Denmark on Monday 13th of June and there will be many posts about our trip next!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti