Pages

maanantai 5. kesäkuuta 2023

Ihana Tanska - osa 2 (2022) / Lovely Denmark - part 2 (2022)

Tämä aamu peurapuistossa...en tiedä kauniimpaa. Se oli kuin unesta, toisesta maailmasta. 
Pyöräiltyämme puistossa edellisenä iltana, päätin heti laittaa aikaisen herätyksen ja lähteä kuvailemaan lisää. Toivoin tietenkin kaunista aamua - ja miten meinasinkaan seota kun pääsin puistoon ja siellä oli sumua!! Se oli uskomatonta. Lähdin liikkeelle juuri ennen auringonnousua, linnut lauloivat niin kovaa ja peurat hiippailivat hiljaa korkean heinän joukossa, sumu tanssi kaikkialla ja voi että, oli vain niin kaunista. 
/ This morning in the deer park...I don't know any more beautiful. It was like from a dream, from another world. 
After we biked in the park the previous evening, I decided right away to set an early alarm and go take more pictures. Of course I hoped for a beautiful morning - and how I almost freaked out when I got to the park and there was fog!! It was unbelievable. I left just before sunset, birds were singing so loudly and deer were sneaking silently among the high grass, fog dancing everywhere and oh dear, it was just so beautiful. 

Rantahetkiä ja lempijuomaa. 
/ Beach moments and a favorite drink. 

Rapu-armeija! Näitä tyhjiä ravunkuoria oli joka rannalla ja yhdellä ihan erityisen paljon. Peppi keräili niitä ja asetti kaikki riviin, se oli kieltämättä vähän uhkaava näky :) 
/ Crab-army! These empty crab-shells were on almost every beach and on one beach particularly. Peppi collected them and put them in lines like this and it was quite intimidating to be honest :)
 
Hetkiä Kööpenhaminasta - ensimmäinen iltapäivä ja ensimmäinen teemukillinen Tanskassa, aivan liian monta kertaa puhjenneet pyörän kumit 40 kilometrin pöyräilyn aikana (tässä ollaan jo auton luona, syypää oli todennäköisesti hajonnut lasi josta jäi siruja kaikkien muiden renkaisiin paitsi Pepin), viimeisen illan herkut, minä päivänkakkaraniityllä Amagerissa ja pomppiva Elli :) 
/ Moments from Copenhagen - first afternoon and first tea cup in Denmark, bike tires that broke way too many times on our 40 km ride (here we're back in our car, the guilty was broken glass that left shards on everyone else's bikes but Peppis), last evenings treats, me on a daisy-field in Amager and jumping Elli :) 

Terve pikkuinen!
/ Hi there little one!

En ottanut ihan hirveästi kuvia peurapuistossa tuona sumuisena aamuna vaikka näyttää siltä ehkä näyttääkin. Olin vain niin ihmeissäni ja häkeltynyt kaikesta että en malttanut kuvailla koko ajan, vain muutamissa paikoissa.
/ I didn't take that many pictures in the deer park on that foggy morning, even though it might look like it. I was just so amazed and astonished by all that I didn't have the patience to take pictures all the time, only in a few places.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti