Pages

keskiviikko 3. tammikuuta 2024

Lokakuu (2022) / October (2022)

Lokakuussa näimme pitkästä aikaa tunturit. Sanattomina seisoimme huipuilla, hengitimme kylmää, puhdasta ilmaa ja ihmettelimme Lapin kauneutta. 
/ In October, we saw the mountains after a long time. We stood on the peaks, speechless, breathed the cold, clean air and just admired the beauty of Lapland. 

Syyslomalla suuntasimme siis pohjoiseeen - mies, tytöt ja koirat asuntoautolla edeltä, minä muutaman työpäivän jälkeen junalla perässä. Kivaa ja erilaista. Ja vaikka emme ehtineetkään olemaan Lapissa kuin hetken, se oli kaikki sen arvoista. Yllä näkymä Kätkätunturilta Ylläkselle ja minä aamun väreissä Kaunispäällä
/ So on our autumn vacation we headed towards north - husband, girls & dogs beforehand with a camper van and me on a train after a few days at work. Nice and different. And even though we didn't get to spend much time in Lapland, it was all worth it. Above - the view from Kätkätunturi to Ylläs and me in the morning colors on Kaunispää. 

Lunta oli jo korkeimmilla huipuilla ja se teki maisemasta niin upean, lähes epätodellisen. 
/ There was already snow on the highest peaks and it made the views so gorgeous, almost unreal. 

Lokakuuhun mahtui myös muutamia upeita sumuisia aamuja, kauniita haalistuvia värejä, tietenkin pullaa ja teetä - ja pitkästä aikaa innostuin jopa tekemään keramiikkaa. 
/ There were also a couple gorgeous foggy mornings, beautiful fading colors, cinnamon buns and tea (of course) in October - and I even had inspiration to do some ceramics after a long break.  

Minä ja Minttu, tunturiseikkailijat. 
/ Me and Minttu, mountain adventurers. 

Lokakuussa oli syksy ja talvi, värit ja harmaus. Täällä kotona oli kaunista ja nautin jokaisesta sumuisesta hetkestä mutta Lappi oli taas jotain niin ihmeellistä. 
/ In October we had autumn and winter, colors and grayness. It was beautiful here at home and I enjoyed every foggy moment but Lapland was just something so amazing again.  
 
Lokakuu, olit hyvä. Kiitos. 
/ October, you were good. Thank you.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti