Pages

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Kuka käski mennä alasti nukkumaan..


Luin illalla Anne Ricen Veren Vangit loppuun ja näin sekavia unia koko yön. Mutta kirja oli kyllä hyvä. Aamulla heräsin kurkku kipeänä ja nenä tukossa ja päässä soi heti Rafaelin enkeli. Onneksi aamu ei ole ollenkaan ankea,päinvastoin päivästä näyttäisi tulevan lämmin. En kyllä malta jäädä sisälle,ruohokin pitää kastella ja lapsi haluaa viinimarjoja. Ulos siis!
Ai niin. Herra Kettu vierailee pihassamme harva se yö,ainakin myllätystä pihasta päätellen. Aikamoinen city-kettu,ei edes salamaa hätkähtänyt kun lauantaiyönä räpsin siitä kuvia. 

I finished Anne Rice's Interview with the Vampire last night and saw very confusing dreams all night. But the book was good though. At morning I woke up with a sore throat and glogged nose. But I don't have patience to stay inside,especially when the sun is shining. And lawn needs some water and our girl wants to have some currants. So out we go!
By the way. Mister Fox is visiting our backyard almost every night,at least our yard looks like he's been playing there. Quite a city-fox,he didn't even startle when I took some pictures of him on Saturday night.

10 kommenttia :

 1. Onkohan tämä hyvä kettuvuosi, kun meilläkin hengailee ihan lähistöllä muutama. Ei ihan pihassa tosin.
  TYkkään kuvista!

  VastaaPoista
 2. En ole ikinä nähnyt kettua luonnossa, hieno kokemus varmaan. Paitsi jos ketusta alkaa tulla agressiivinen citykettu, joka syö teidän marjat ja tunkee kissanluukusta sisään nukkumaan :)

  Ihania kuvia tuossa kirjassa. Saako udella mikä kirja se on?

  VastaaPoista
 3. Isoinpapu: Kiitos! Ja hmm..taitaa olla. En minäkään täällä ole ennen kettua nähnyt,siis ihan pihoissa pyörimässä.

  Solen: Oi,toivottavasti joskus näet! On se kyllä aika jännän tuntuista. Nytkin olen tuosta meidän ketustamme puoliksi innoissani ja puoliksi peloissani..että se ei vaan tee pahaa koirille tai muuta sellaista. Mutta hieno otus on!
  Ja toki saat udella:) Se on vanha Toastin kuvasto,minkä kaivoin esiin ja selailin..niissä on todella kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 4. Hui mikä kettu! Oon kerran nähnyt ketun..ihan täällä Turussa, läheisessä puistossa..hassua, että sellainen ei Parolassa koskaan kävellyt vastaan:)

  VastaaPoista
 5. Täälläkin kaikki kehuvat nähneensä cityketun, vaan en minä. Taidan mennä kettujahtiin joku yö. Tykkään tuosta kuvasta, sädehtivät silmät ja kaikki.

  VastaaPoista
 6. Oi kettua! Minä oon nähnyt ketun vain kerran, vaikka olenkin metsän kupeesta maalaiskaupungista kotoisin. Siellä kyllä niitä kettuja kuulemma riittää, mutta eipä ole osunut minun tielleni :)

  Kaikkea ihanaa tänne taas tullut viime aikoina, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 7. Outi: Hui tosiaan! Ja aika hassua ettet näillä nurkilla kettua nähnyt:) Meidän pihassa näin pari kertaa,siis Parolassa mutta tuo on ensimmäinen minkä olen nähnyt moneen vuoteen.

  Kirjailijatar: Kuva on hyvin kettumainen,kun silmät hohtaa ja on tuollainen väijyvä asentokin:) Minä en kyllä kettujahtiin uskaltaisi!

  Malla: Voi,kiitos sinulle! Ja niin,ehkä se on parempikin että ne ketut eivät osu kohdalle..pysykööt metsissä vaan. Sinne ne kuuluvat,tosin tämä meidän kettumme ei taida olla ihan samaa mieltä:)

  VastaaPoista
 8. is it the book where they made the movie (with tom cruise...) from ? i saw the movie twice;
  your photos have quite an... atmosphere ! i like this !
  wishing you well xx i have a very bad sinus infection at the moment & was stuck in bed with fever last weekend; not fun : i want to be outdoors & enjoy life too !

  VastaaPoista
 9. Kettuja jumaloiva ilmoittaa syvän kateutensa! Määkin haluan oman pihaketun, kettuveijarin.

  VastaaPoista
 10. Valerie: Hmm..I don't know what book you are meaning:) But that is one old Toast Catalogue..they are full of beautiful pictures!
  And thank you so much for all your nice words:)! I really hope you get better soon and don't have to be indoors!

  Maijja: Hih:) Vai että pihakettu. No olishan se parempi kuin pihatonttu vaikka:) Tuo veijari on kyllä kiehtova ja jollain tapaa mahtava,mutta toivoisin että se menisi metsään eikä tulisi tänne meille..pelätään koirien puolesta. Ja kaikkien söpöjen pikkueläinten. Saat kyllä tulla hakeen sen omaan pihaasi jos haluat:)

  VastaaPoista