Pages

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Vähän viileämpää / Slightly cooler


Aamulla parikymmentä astetta tuntui kylmältä,mutta hameella tarkeni kuitenkin oikein hyvin. Nyt on oikeastaan juuri sopivaa. Helpompaa olla ja nukkua,mieskin siirtyi ylös viereeni. Tykkään.
Päivällä kierrettiin Riihimäen kirpparit Liisan kanssa ja löysin kaikkea mitä pitikin. Kuusi juomalasia (lapsen synttäreillä tajusin että meillä ei ole pieniä laseja ollenkaan),iso tarjotin,pienenpieni lasipullo,harmaa toppi ja 12 puupalikkaa lapselle,yhteensä kympin. Huomenna pitääkin sitten järjestää astiakaappi uudestaan,ja varmaan vähän muutakin.

In the morning + 20 °c felt cold,but still a skirt was warm enough. I think it's just suitable now. Easier to be and sleep. I like. 
At day,we went to nearby town Riihimäki to visit some flea markets with Liisa and I found just what I was looking for. Six drinking glasses,a big tray,a very small glassbottle,a grey tank top and 12 wooden blocks for girl,all together 10 euros. 
Tomorrow I have to organize our cupboard and maybe something else too.

7 kommenttia :

 1. Vietiin tänään kirpparille tavaraa ja samalla katselin mitä oli tarjolla..ja oli vaikka mitä! Jotenkin en vaan osaa..kun on liikaa kaikkea niin en osaa valita mitään ostettavaksi. Ehkä ihan hyvä niin..yritän päästä kaikesta turhasta..vaikka ei kauniit asiat ole turhia..mutta..u know:) Mekin tarvittais juomalaseja..mutta en ole niitäkään löytänyt..kaippa ne vielä kohdalle osuu.

  VastaaPoista
 2. Hauskat nuo puupalikat. Sinulla kyllä tuntuu aina olevan kirpparionnea, tai sitten teillä päin vain on paremmat kirppikset. Ihanaa tämä viileämpi, niin kuin sanoit, on helpompi olla ja olo on jotenkin kevyempi.

  VastaaPoista
 3. Outi: Voi kun mäkin pystyisin oleen ostamatta aina kun näen jotain ihanaa! Siis,en nyt kaikkea ihanaa osta minkä näen,mutta kuitenkin...meilläkin ihan liikaa tavaraa ja halu päästä turhasta eroon ja mä vaan kannan lisää:) Tosin,tämänkertaiset ostokset oli kyllä oikeesti tarpeellisia,kerrankin!

  Mimmi: Hmm..niin,en tiedä onko se onnea vai tuuria vai mitä. Käyn kirppareilla tosi usein ja välillä menee pitkiäkin aikoja että en löydä yhtikäs mitään. Ja sitten taas joskus tuntuu että joka kerta löytyy jotain..mikä ei välttämättä ole hyvä juttu:) On täällä kyllä nykyään ihan hyviä kirppiksiäkin..

  VastaaPoista
 4. tosi nätit lasit. ostin mökille just myös kirpparilta ja ihmettelin sitä juomalasien määrää. en ollut ajatellut että niitäkin on sieltä tosi helppo löytää. vanhat pienemmät lasit on jotenkin paljon sympaattisempia :)

  VastaaPoista
 5. Hanna-Maarit: Kiitos! Olen nähnyt paljon ihania lasia,nytkin olisi ollut vaikka mitä mutta aika kovat oli hinnat osissa..nuo oli hyvänhintaiset ja kivat,voihan niitä sitten ostaa myöhemmin lisää. Vanhat lasit on kyllä symppiksiä:)

  VastaaPoista
 6. great finds ! your flea-markets sound like fun !
  do you regularly go ?
  i should have been hunting too last weekend but i was sick :( but i'm going this Sunday
  ( they're usually held on sundays in france)
  i need to find old teapots for my daughter's BD party next week...

  VastaaPoista
 7. Velerie: Thanks! I guess we've got quite good flea markets around here and yes - I visit them quite often. Sometimes I don't find anything at all but sometimes I found so much that I have to leave some of them there:) Hope you find those teapots!

  VastaaPoista