Pages

sunnuntai 29. elokuuta 2010

Enää kaksi päivää syyskuuhun / Only two days till September

Kävely on kyllä ihanaa. Varsinkin näin syksyllä,kun on vähän viileämpää. Ja varsinkin kun mies on mukana,kun voi mennä minne vaan,seikkailla ja tutkia paikkoja eikä ole kiire minnekään. Tänään löydettiin ihana kriikunapuu täynnä hedelmiä vanhalta tyhjältä tontilta ihan tästä läheltä,nähtiin myyrä ja pidettiin evästauko puiston penkillä. Kuinkakohan pian ne kriikunat ovat kypsiä...:)
 
I really love to walk. Especially now,when it's bit cooler. And especially when my partner comes along and we adventure here and there and explore new places without any hurry. Today we saw a little mole,found a lovely damson tree on a old empty plot near here and had some coffee and tea on a bench. Wonder when those damsons are ripe...:)

8 kommenttia :

 1. Kriikunat kai tarvitsevat yhden kunnon pakkasyön makeutuakseen..en kyllä tiedä..ei ole kokemusta :)

  Ps. mun koulu alkaakin vasta joskus parin viikon päästä, eli voitte tulla kylään ihan (melkein) koska vaan!

  VastaaPoista
 2. I love to walk too :) This afternoon i had a lovely stroll around my neighbourhood with sun on my back, noticing signs of spring in people's gardens.

  VastaaPoista
 3. Englannissa olivat jo keräilleet kriikunoita. Siellä ei ole ollut ollenkaan niin kuuma kesä kuin täällä. En tiedä sitten tulevatko vähän jäljessä...

  Ihanuus tapetti kuvassa!

  VastaaPoista
 4. Hurjan kaunis tuo tapetti! Ja teillä on tuollaiset ihanat kaapin ovet, siis nuo tuollaiset nupilliset kahvat :) (vai mitkä ne nyt ovatkaan, meni sana hukkaan :D). Mummolassa on samanlaiset, tykkään niistä aivan hurjasti!

  VastaaPoista
 5. Outi: Ai,no..pysykööt sitten raakoina vielä hetken,ei tarvi tulla yöpakkasia ihan hetkeen:) Ja kivaa! Yritän päästä sinne pian!

  Melski: Oh,sounds good:) Walking is lovely..it's nice to notice some little things that you wouldn't notice otherwise.

  Hanna: Kiitos! Ja niin,kai ne täällä vähän jäljessä kypsyvät..en silti malta odottaa:)

  Malla: Voi kiitos! Unohdan aina sen olemassa olon kun se on tytön huoneessa ja ei me siellä juuri oleilla,vaan olkkarissa. Mutta on kaunis kyllä. Ja minäkin rakastan noita kaappeja!! Tytön huoneessa on neljä korkeaa kaappia ja lisäksi meidän makuuhuoneessa on yksi..ne ovat parhaita:) Kunpa niitä olisi enemmän..ja useammissa taloissa.

  VastaaPoista
 6. Kai ne kohta jo kypsyy, kriikunat. Meidän puuhun ei tänä vuonna tullut yhtään kriikunaa.

  VastaaPoista
 7. Hiphei, olit löytänyt mun uuteen osoitteeseen :). Kävin nyt ensivisiitillä täällä sinun uudessa, täytyypä pistää linkki sivupalkkiin.

  Kävelyssä on ihaninta se rytmi - tuntuu, että ajatukset irtoavat jumituksistaan.

  VastaaPoista
 8. Kirjailijatar: Toivottavasti! Ja voi harmi teidän puuta:(

  Sohvi: Laita toki:) Sellainen leppoinen kävely on ihanaa,ei mikään supertehokävely..:)

  VastaaPoista