Pages

lauantai 28. elokuuta 2010

Harmaata / Grey

Yksi kiva ja odotettu tapaaminen ystävän kanssa peruuntui ja lapsikin on ollut aikamoinen känkkäränkkä pitkästä aikaa. Ja jokin tuossa ilmassakin ärsyttää,kun vuoron perään sataa ja paistaa. Että päättäisi nyt. Ei ehkä ärsyttäisi niin paljon,jos olisi sadetakki mutta kun ei ole. Löysin kyllä aivan täydellisen täältä,hintaa on vain aika paljon liikaa. Höh.
Mutta on tässä päivässä ollut paljon hyvääkin. Päivällä käytiin ihanalla pitkällä kävelyllä,kierretiin järvi ja poikettiin teellekin. Ja minä kävin pikaisesti Fidassa ja löysin lapselle söpöt kengät ensi kevääksi/kesäksi (ainakin toivottavasti,tyttö kun tuntuu kasvavan ihan kauheaa vauhtia) ja itselleni kivan neulepaidan- ja takin. Ranteenlämmittimetkin ovat kohta valmiit ja pääsen aloittamaan uudet,ehkä vaaleanruskeat. Tai harmaat:) 
Mutta parasta on kyllä ollut se,että mies on ollut kotona koko päivän. Minun kanssani,meidän kanssamme. Ihanaa.

One nice and expected meeting with a good friend got cancelled and our girl has been really cranky. And something about this weather is annoying me too. It's raining and shining in turns. Maybe it wouldn't bother me so much,if I had a rain coat...but I don't. I found a really nice one from here,but unfortunately it's way too expensive. 
But there's been lot's of good things today too. We went for a lovely,long walk at day - walked around a lake and had some tea in a nice cafe too. I also visited one flea market and found cute shoes for our girl and a jersey and a gardigan for myself. Wristwarmers are almost ready and I can't wait to get started with a new pair,maybe out of light brown yarn..or grey:) 
But definitely the best thing is that my partner has been at home all day. With me,with us. So lovely.

6 kommenttia :

 1. Voi, että nuo Pepin kengät kelpais kyllä mullekin:) Täällä on vaan komean synkkiä pilvimuodostelmia, mutta satanut ei ole pariin päivään.. koleaa on, huhuh! Gudrunilla on vaikka mitä kivaa..hinta on vaan vähän liikaa yleensä.

  VastaaPoista
 2. Kivaa, että olette olleet yhdessä.
  Tuo kuva, jossa on tuolit ja pöytä, on kaunis. Vähän alakuloinen, mutta kyllä kaunis, kuin tämä aikakin välillä. On ollut ainakin meillä niin monta päivää sadetta ja harmaata, odotan niitä kirpeitä aurinkopäiviä. Kyllä ne tulevat! Ja sillä aikaa voi tehdä hyviä löytöjä syksyä varten :)

  VastaaPoista
 3. Kivaa että saitte olla yhdessä <3

  Meilläkin meni kaikki suunnitelmat ympäriämpäri, mutta mukavaa on ollut silti. Noh, kipeys vähän verottaa.

  VastaaPoista
 4. Tuollaiset yksivärisen harmaat villasukat pitkällä varrella ovat kaikkein parhaat. Pitäisi tehdä itsellekin.
  Minun mieheni luuhaa maailmalla vielä monta päivää.

  VastaaPoista
 5. Kaunis harmaa sarja. Mun pitäisi tehdä lapsille sukkia, alkaa olla se aika että villasukat ja kumpparit on aiheelliset.

  VastaaPoista
 6. Outi: Niin kelpais mullekin:) Tänään ei satanut ollenkaan ja oli ihanaa! Koleaa,mutta ei liian.

  Himalainen: Niin,kyllä ne tulevat,uskotaan niin! Ovat nämäkin päivät olleet hyviä ja ihania,yhdessä oloa ja kirpeitä päiviä..mutta aurinkoa odotan kuitenkin. Löytöjen tekeminen on ihanaa:)

  Minja: :) Se on kivaa,että on kivaa vaikka suunnitelmat muuttuvatkin..harmi että olet kipeä,toivottavasti paranet pian!

  Liivia: Niin on! Pitää varmaan tehdä toisetkin,ovat olleet käytössä nyt joka päivä. Ja miehelle ja lapsellekin pitäis tehdä.

  Merja: Kiitos! Juu,sama täällä:)

  VastaaPoista