Pages

perjantai 27. elokuuta 2010

Perjantai / Friday

Oltiin reippaita ja siivottiin vähän. Laitoin lapsen ikkunaan mummon vanhan verhon ja piilotin tavaroita kaappeihin. Tuli heti kivemman näköistä. Ulkonakin käytiin kastumassa ja nähtiin aika paljon keltaisia lehtiä. Ja vähän punaisiakin.
Ranteenlämmittimiä on taas niin mukavaa kutoa,pitkästä aikaa. Mielelläni teen niitä teillekin jos haluatte. Äsken valmitui tuo kuvassa oleva,seuraava on jo puikoilla. Sitä on hyvä kutoa samalla kun katsotaan Vuohia tuijottavat miehet myöhemmin tänään. Sen kaveriksi vielä pussillinen irtokarkkeja niin perjantai-illasta ei voi tulla huono! 
Ihanaa perjantai-iltaa siis itse kullekin!

I was quite brisk today and cleaned a bit. I put my grandmas old curtain to our girls room and hid some things that were laying around to closets. Looks nicer right away. We went for a little walk too ang got wet in the rain. And saw many yellow leaves. And few red ones too. 
It's so nice to knit wristwarmes again,after a long time. I can knit a pair for you too if you like! I just finished that one in the picture and a second one is alreaydy in the making. It will be nice to knit as we watch The Men Who Stare At Goats later today. And we have a bagful of candies to go with it. Seems like we're going to have a nice Friday-evening and I hope you have too!

7 kommenttia :

 1. ihanaa perjantaita ja nauttikaa lämpimän kuuloisesta perjantai illasta!

  VastaaPoista
 2. Oi ihana perjantai :) Siivoomisen jälkeen on kiva olla ja vielä kivempaa jos voi mennä sohvannurkkaan kutimien kanssa kiireettä! Ja voi että..Anni Polva! Joskus luin Parolan kirjaston kaikki polvat, ihania!

  VastaaPoista
 3. Hanna-Leena: Kiitos! Nauti sinäkin:)

  Outi: Tuo on kyllä totta,kun on tehnyt jotain "kunnollista" on niin paljon parempi mieli ja laiskotelukin tuntuu paremmalta:) Ja arvaa..en ole koskaan lukenut yhtäkään Polvaa! Sain tuon anopilta lainaan ja ajattelin aloittaa viikonloppuna. Hyvä tietää että ovat ihania:)

  VastaaPoista
 4. Tuossa kirjassa on niin kaunis selkämys, tahtoisin että kaikki olivat tuollaisia. Hyllyssäni, ja kaupoissa paperien alla.
  Löysin kirpparilta lapselle Polvan nuortenkirjan, joka oli ihan outo itselleni. Lapsi ahmaisi sen ja nyt tahtoo tietää Polvasta kaiken. Olen lupaillut etsiä Tiinat käsiin.

  VastaaPoista
 5. Minä yritin lapsena lukea noita Tiina- kirjoja, mutta en vaan oikein innostunut. Yhden sain luettua: Taitaa olla rakkautta Tiina:)
  Tykkäsin enemmän noista Anni Swanin ja Astrid Lindgrenin kirjoista.

  Aivan ihanat noi ranteenlämmittimet!!!Hurjan kaunis väri.

  Tuliko sulle ihan kunnollinen Toast? Mulle tuli sellainen ohut pocket- versio. Harmittaa, ei siitä oikein ole paljon iloa. Sähköpostiin taas tulee päivittäin toastmainoksia.

  VastaaPoista
 6. Minä en ole lukenut yhtään Polvaa enkä Tiinaakaan kokonaan. Hyllyssä olisi jokunen. Kai virheen voisi korjata näin isona ihmisenäkin.

  Muistan kyllä katsoneeni telkkarista Tiina-sarjaa ja se oli minusta tosi hyvä!

  VastaaPoista
 7. Liivia: Olen samaa mieltä,tuollaisia kun olisi kaikkien kirjojen kannet ja selkämykset. Minullekin oli ihan outo nimi,kunnes tajusin,että on kirjoittanut ne Tiinat..mitä en kyllä ole niitäkään lukenut:)

  Celia: Oi,kiitos! Löysin kirpparilta tuon langan ja päätin,että siitä tulee ranteenlämmittimet:) Mulle tuli myös sellainen tyhmä pocket book,ei sillä oikein tee mitään. Oliskohan Toastilta oikeat kuvastot loppu?

  Jonna: Minä en muista sitä sarjaa..en ainakaan katsonut. Mutta totta,kyllä niitä voi aikuisenakin lukea!

  VastaaPoista