Pages

perjantai 24. syyskuuta 2010

Hyvä perjantai / A good Friday 
Parasta tänään: käsi kädessä kävelleet tytöt,muutama kiva kirpparilöytö,iltapäivän hiljainen teehetki,uudet kukat maljakoissa,ilmoitus postissa odottavasta paketista ja se,että vielä on ilta aikaa kaikelle muullekin mukavalle.
Mukavaa iltaa teillekin! 

Best things today: girls who walked hand in hand,few nice founds from a flea market,afternoon tea in silence,new flowers in vases,notification from a post office; there's a little package waiting for me. And that we still have an evening left for all the other nice things. I hope you have a nice evening too!

9 kommenttia :

 1. Good Friday = pitkäperjantai :)

  Hauskaa viikonvaihdetta.

  VastaaPoista
 2. Jonkin aikaa olen jo blogiasi seuraillut ja nyt kommentoin. Kirjoitat niin ihanasti! Ja kuvaat upeasti. Vierailen täällä jatkossakin :) Saanko linkittää blogisi oman blogini suosikkilistaan?

  VastaaPoista
 3. Ihanat tylleröiset!Mukavaa viikonvaihdetta.

  VastaaPoista
 4. Voi että miten upeat kuvat taas! Varsinkin ensimmäisen romuromantiikka ja nuo käsikädessä kävelevät tytöt lumosivat. Alimmaista katsoessa alkoi harmittaa yksi lautanen, jota en ostanut kirppikseltä tänään. No, ehkä se on vielä huomennakin siellä. :)

  Ihanaa perjantaita ja suloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Riia: Oi voi,kiitos paljon! Onpas ihanaa kuulla:) Vieraile toki ja linkittää saa!

  Rimpsukaisa: Kiitos samoin!

  Mimmi: Kiitos sinulle Mimmi! Toivottavasti pääset hakemaan lautasen huomenna:)

  VastaaPoista
 6. Söpöt tyttöset! Tykkään myös kukista. Mun pitää kyllä huomenna ostaa itselle kukkia!

  VastaaPoista
 7. Jonna: Hih,niin on:)

  Merja: Minä otin noi keltaiset omasta pihasta,onneksi sieltä vielä saa kun en raaski ostaa..talvella sitten,kun kylmintä ja tylsintä:)

  VastaaPoista