Pages

lauantai 25. syyskuuta 2010

Onnellinen / Happy

Sain eilen mitä ihanimman paketin mitä ihananimmalta Valerielta! Olo oli kuin pikkutyttönä jouluna,sama kiva jännitys mahassa pakettia avatessa..ja vielä kun paketti oli täynnä toinen toistaan hienompia aarteita! Ihan pökerryttää tällainen kiltteys. Hymy on suorastaan liimaantunut kasvoilleni:) Olen kyllä aivan otettu tästä! Kiitos Valerie!

Ja tänään on ollut mitä kaunein ja lämpimin päivä. Mittari näytti parhaimmillaan + 18 °c varjossa,ei siis ihme että kävelyllä piti riisua takki ja huivi pois. Illaksi on tiedossa hyvää teetä ja suklaata ja luettavaa ja kutomista - eli ihan sitä samaa mitä aina ennenkin,mutta sillä erotuksella että tällä kertaa kaikki on ranskalaista. Kyllä nyt kelpaa!

I got the most loveliest package from Valerie yesterday. Thank you so much,yo are the sweetest ever! I felt like a little girl on Christmas Eve while opening it..and it was so full of treasures and beautiful things that I'm just so flattered! I can't find the words to describe how happy and grateful I am. This kind of kindness makes my cheeks blush and smile like a fool:)

And today has been the most prettiest and warmest day in a long time. No wonder I had to take my jacket and scarf off in our walk - it was + 18 C at it's highest. Yey! And I've got good tea and chocolate and magazines and some knitting for the evening..same as always,although this time everything is from France! Lucky me!

10 kommenttia :

 1. Oi mikä UPEA paketti! Kyllä kelpaa olla onnellinen :)

  Ja kyllä käy kateeksi teidän sää... Täällä on satanut koko päivän ja tuulee ihan älyttömän kylmästi. Kävin äsken pikaisesti ulkona ilman lapasia ja sormet oli jäätyä. Huihai, sais jo lähteä nämä sateet ja tulla ne aurinkoiset syyspäivät meillekin!

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti! Ja kiva blogi, tulen toistekin vierailulle :)

  VastaaPoista
 3. Ooh la la! Oletpa saanut paljon hyvää.. Tuo kakkoskuvan Marco Polo -tee on muuten samaa jota minä juon miltei joka aamu. Sitä ei taida saada Suomesta.. mutta olen ostanut sitä Pariisista ja tuonut myös Kaliforniasta, jossa sitä sai parista putiikista. Se on ihan maailman parasta teetä!

  VastaaPoista
 4. Ja tuo Rowanin lanka on ehkä maailman ihaninta neuloa. Aloitin samasta langasta Haitulalle joululahjaa.

  VastaaPoista
 5. Malla: Voi teidän säätä..toivottavasti saatte aurinkoa sinne! Täälläkin ollut monta sadepäivää,kyllä tuo aurinko vaan ihanasti piristää! Ja yllätyspaketit myös:)

  Ilmapallomatka: Kiitos! Tervetuloa vaan:)

  Merja: Hih,sanos muuta! Ja voi kun tuota teetä saisi jostain täältä,äsken maistoin ja on kyllä todellatodella hyvää! Niin kauniit pussit ja kaikki. En yhtään ihmettele jos toit sitä tänne Kaliforniasta:)

  Jonna: Olen monesti hypistellyt tuota lankaa,mutta en ole raaskinut ostaa..nyt pääsen testaamaan ja aika varmasti pian ostankin:)

  VastaaPoista
 6. oh you sweetheart ! ole hyvä -- what a honor for my little nnothings ! i'm glad it made you happy & it made me equally happy to receive your package ! thank you for your incredible email !
  enjoy your weekend -- it's been a nice dry saturday here :)
  ps : it is so fun to see my name in finnish :D

  VastaaPoista
 7. oo Valerie on lähettänyt lempituotteitani; juuri tuota rowanin lankaa(kaikista ihanista langoista ihaninta), juuri tuota suklaata(appelsiinitumma on suosikkini) ja juuri lempifirmani voidetta ja vielä Mariagen teetäkin. OIkein luksuspaketti, käsitöistä puhumattakaan!
  Onnellinen sinä:)

  VastaaPoista
 8. Oioi, mikä paketti! :) Rowanin lanka on ihanaa! Tykkään siitä paljon. Kaikki muutkin jutut kelpais ;)

  Ihanaa syksyn keltaista kuvissasi!

  VastaaPoista
 9. Love those pictures! Especially the first one, soooo beautiful!

  VastaaPoista
 10. Valerie: Oh no,they were'nt 'nothings' at all! Vice versa! And you are the sweetheart here:) Thank you so much!

  Liivia: Oli kyllä luksuspaketti! En millään raaskisi käyttää mitään,suklaatakin olen maistellut ihan varovaisesti vain:)

  Hanna: Kiitos! :)

  Finfint: Thank you so much!

  VastaaPoista