Pages

torstai 18. marraskuuta 2010

Ihana lumi! / Lovely snow!

Maailma muuttui pehmeäksi ja valkoiseksi. Kävimme pulkkailemassa ja lapsi kikatti niin että metsä raikasi ja lumi pöllysi. Olen aivan varma,että ilmassa on jo ripaus talven taikaa. 

Everything is covered in soft white snow. We went to the woods and P. giggled so joyfully in the sled as the snow whirled around us. I'm sure there is already a bit of winter magic in the air.

10 kommenttia :

 1. Minulle talven taika kuuluukin juuri tähän alkutalveen, ensilumeen. Toivotaan sen nyt pysyvän. Nauru metsässä soi varmasti iloisesti!

  VastaaPoista
 2. Tääälläkin satoi lunta, ihanaa. Mutta nyt se on litsaantunut jäätäväksi kentäksi. On siis maassa, mutta siellä on mahdottoman liukasta.

  VastaaPoista
 3. Oi, onpa suloista :) Meillä ei ihan noin paljoa, mutta valkeaa kuitenkin. Hyvä juttu.

  VastaaPoista
 4. Ihana kikattaja! Voi kumpa tulisi myös valkoinen joulu!

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen huomannut sen, siis sen taian. Se on ihanaa, minulla oli koko päivän niin hyvä olo, kun ulkona pyrytti. Join aamuteen kynttilän valossa ja katselin ulos lumisateeseen. Se oli hyvä tapa aloittaa päivä.

  Vaaleanpunainen käy hyvin valkoiseen maisemaan :)

  VastaaPoista
 6. Jokin taika siinä tosiaan on! Itselläkin oli ihan erilainen olo aamulla. Lumi tekee luonnosta niin kauniin.

  VastaaPoista
 7. Minäkin olen pitkästä aikaa iloinen lumesta:)

  VastaaPoista
 8. Minä olen aivan varma, että ulkona on kireää ähinää. Ainakin, kun minut sinne laitetaan. Minä en yksinkertaisesti vaan kestä lunta marraskuussa. Tammikuussa sitten jo kestän. Mutta suloisen lapsesi lumikikatus pehmentää asianlaitaa.

  VastaaPoista
 9. Marge: Samoin,ei enää lopputalvessa ole sitä samaa tunnelmaa.. Ja kyllä soi:)

  Kirjailijatar: Oi voi,se ei kyllä ole kivaa. Täällä on onneksi pysynyt lumena..liukastakin on mutta vain tienpinnat.

  Outi: Hih:) Ja hyvä että edes vähän!

  Minja: Sitä minäkin toivon!

  Solen: Hih,huomasin saman:) Ja joo,minäkin olin ihan iloinen kun satoi lunta! Tee ja kynttilät on aina hyvä tapa aloittaa päivä.

  Kirsikka: Niin on! Olo on vähäm kuin lapsena,sellainen hassu ja höpsö.

  Hippityttö: Hyvä! E minäkään ole aina siitä tykännyt.

  Tanja: Voi,ihanaa että kikatus pehmentää asiaa:) Olisi varmaan pitänyt nauhoittaa sitä..ehkä seuraavalla kerralla! Ja osaksi olen vähän samaa mieltä..yleensä lumi marraskuussa on sellainen pikainen ja sohjoinen ja sulaa pian pois,mutta nyt ei ole niin. Tämä vaikuttaa tammikuun lumelta:) Eli tykkään niin kauan kun ei ole loskaa tai -20..:)

  VastaaPoista
 10. Kyllä minäkin jo vähän tykkään :) Nyt kun pysyy pikkasen pakkasen puolella, niin mikäpä tässä. Puut ikkunani takana näyttävät hurjan kauniilta, kun niissä on lumikuorrute oksilla. Illallakaan en malta laittaa verhoja kiinni, kun niistä tulee ihan omalaatuinen valonheijastus sisään. Oksat ovat siis ihan lähellä ikkunaa. Ja minun Zappanihan se meinaa revetä liitoksistaan lumionnesta.

  VastaaPoista