Pages

perjantai 19. marraskuuta 2010

Harmaa perjantai / Grey Friday

Ja vähän punainenkin. Oli ulkoilua pienen punaposken kanssa,paljon kävelyä pitkin poikin,ihanaa seuraa,punajuurta uudelle mekolle (onneksi on sappisaippua!),pitkästä aikaa kirpparikierros ja muutama superkiva löytö. Vähän kakkua ja teetä kahvilassa,punakaalia kaupasta ja pahvilaatikosta maja lapselle. Se on paras!
Ja kaikki tuo lumi teki jo ihan vähän jouluisen olon. Se on aika kummallista,koska en ole koskaan ollut kova hössöttämään enkä koristelemaan,mutta ei se haittaakaan. Laitoin sitten vanhat jouluvalot ikkunaan ja nyt olohuoneemme on iltaisin aivan vaaleanpunainen. 

And a little red too. Lot's of walking here and there,playing with apple-cheeked girl,good company,beetroot to a new dress (luckily I've got some good soap!),visit to couple flea markets and a few supernice finds. Tea and cake at a café,red gabbage from the store and a hut for child out of big cardboard box. It's the best!
And all that snow made me feel a bit Christmassy and it's weird because I've never fussed about Christmas or decorated much for it. But I don't mind feeling Christmassy,so I put some old lights to our window and now our living room is all pink in the evenings.

6 kommenttia :

 1. Voi miten ihana punaposkinen tyttö sinulla on!!!
  Niin suloinen kuva ja tuo pieni punainen auto kädessä.

  Minä tahtoisin kans ripustella valoketjuja sinne tänne, mutta kun meillä on tuo muutto, niin kaikki alkaa olla jo pakattu pois.

  VastaaPoista
 2. Suloinen punaposki, ja hienosti sekoittuvat harmaan ja punaisen sävyt näissä.

  Enpä ole hoksannutkaan kokeilla sappisaippuaa muihin kuin vaippatahroihin. Kiitos vinkistä! Joulukoristeita pohditaan täälläkin, tänään varmaan kynttilöiden ostelua tiedossa. Ja ehkä sen koristelaatikonkin voisi vintiltä kaivaa esille!

  VastaaPoista
 3. Toinen on niin suloinen siinä...

  Minä intoilen joulusta jo marraskuussa, joten voit arvata kuinka iloinen olen kun tuli lunta! :) Minulle tulee aina jossain näillämain (tuleeko tuo yhteen?) sellainen olo, että on pakko saada valoa joka paikkaan ja siksi laittelen noita jouluvaloja ikkunoihin ja lasipurkkeihin.

  VastaaPoista
 4. Suloinen punaposki. Pakko kysyä, mikä on sappisaippua, olen niin huono kaikissa jutuissa.

  VastaaPoista
 5. Celia: Oi,kiitos! :) Tuo punainen auto on tällä hetkellä ihan lemppari,se on joka paikassa mukana:)
  Ja voi,muutto..jollain tavalla kyllä tykkään muutoista,mutta ne ovat kovin raskaita myös. Jaksamisia! Ja toivotaan että saatte pian valot ikkunaan:)

  Mirva: Kiitos! Ja joo,minä käytän sappisaippuaa melkein kaikkeen..ruokatahroihin eniten,niitä kun tulee eniten. Sillä lähtee kyllä kaikki! Meillä ei ole paljoa koristeita,mutta kai nekin voisi jo kaivaa esiin:)

  Solen: :) Lumi on kyllä kivaa,ainakin nyt kun se tuntuu taas ihan uudelta! En tykkää pitää kuin vähän valoja sisällä ja nyt pimeään aikaan ollaankin polteltu paaaljon kynttilöitä. Jouluvalot on kiva lisä ja voisin huolia lisääkin,sellaiset kirkkaat. Lasipurkeissa ne näyttävät oikein kivalta:)

  Outi: Hih:)

  Kirjailijatar: Onhan tuo:) Ja kurkkaa vaikka tänne: http://www.sonett-online.de/3fin/gallfin.htm Tosi kätevä,lähtee oikeasti kaikki tahrat!

  VastaaPoista