Pages

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

ooooo

Kirpparit on kyllä ihania. Kun voi löytää ihan pikkurahalla kaikkea kivaa ja tarpeellista (isoon rahaan ei olisi kyllä varaakaan). Kahdellakin eurolla saa jo vaikka mitä! Niin kuin vaikkapa lapselle Reiman rukkaset ja Nanson mekon. Tai kasan joulupalloja (hmm,nytkö se koristelu sitten alkaa? :)) ja kaksi tyynyliinaa. Tai harmaan mekon. Tai turkoosin neuleen. Ja vielä eurolla Arabian pienen lautasen,joka ei kyllä ollut mikään tarpeellinen mutta sitäkin kauniimpi. Oi.
Ja sunnuntaitkin on ihania. Kun voi syödä aamupalan myöhään päivällä ja silloinkin vaikka vain pullaa ja päärynää. Kun talo on hiljainen lapsen ja miehen nukkuessa ja kun kirjan loputtua voi itsekin nukahtaa hetkeksi sohvalle. Kun ei tarvitse välittää kodin kaaoksesta eikä pyykkivuoresta eikä oikeastaan ole pakko edes pukea päälle. Kun voi hetkeksi unohtaa kaikki ikävät asiat ja huolet. Olla vain.

 I love flea markets. And good and a cheap finds like those new pillow cases or Christmas ornaments (hmm,I just told you I wasn't into decorating for Christmas and now I'm bying ornaments:)) or that lovely little plate.
And I love Sundays too. When you can eat late breakfast and it's what ever you like (today it was tea,bun and pears,yum). When the house is quiet as P. and E. are sleeping and after finishing a book I can fall asleep on the couch for a while too. When you don't need to notice the chaos at home or the laundry-pile downstrairs and when you don't even have to get dressed. When you can forget all your worries and troubles for a while. And just be.

7 kommenttia :

 1. oot kirppishai :)
  tekee hyvää unohtaa hetkeksi ihan kaikki murheet ja muut, keskittyä vaan olemaan ja nauttimaan just siitä hetkestä. soitellaan viikon alussa, puspus

  VastaaPoista
 2. Tästä tuli niin hyvä olo itsellekin :) Minäkin nautin sunnuntaista. Joskus sunnuntaissa ahdisti se, että viikonloppu loppui siihen, muttei enää sekään. Maanantaikin on ihan hyvä. Olet tehnyt todella löytöjä! Minä olen itse itselleni asettamassa kirpparikiellossa. Tänne ei mahdu mitään.

  VastaaPoista
 3. Outi: Hihii,niin taidan kyllä vähän olla:) Ja totta,se tekee hyvää mutta on nykyään niin harvinaista..tänään onneksi onnistui. Soitellaan!

  Soila: Kiitos:)

  Kirjailijatar: Oi,hyvä! Ja hmm,minusta tuntuu että teen nykyään ihan liikaa hyviä löytöjä..ainakin siihen nähden että rahaa ja tilaa on vähän:) Kirpparikieltoon en varmaan ikinä taipuisi vaikka ehkä pitäisi.
  Ja niin,ennen sunnuntai ahdisti minuakin tuosta samasta syystä. Nyt pidän sitä kunnon laiskottelupäivänä ja yritän olla murehtimatta turhasta. Maanantaikin on ihan hyvä,välillä se voi olla kamalakin..mutta niin se on kaikkien päivien kanssa! Huominen maanantai on toivottavasti hyvä,ainakin on kaikkea mukavaa tiedossa.

  VastaaPoista
 4. hyvän mielen postaus tämä.
  samoja lautasia mulla pari sinisenä, halvalla joskus löydettyjä myös.

  mulle kirppikset ovat vaarallisia paikkoja. tulee ostettua asioita, joita ei olisi tarvinnut. mutta onhan niissä kiva haahuilla.
  ja pienille lapsille niistä löytää kyllä kaikkea oikeasti tarpeellista, isommille sitten enää oikein ei.

  VastaaPoista
 5. Mullekin tuli tästä iloinen mieli!

  Mukavaa viikonalkua teille :)

  VastaaPoista
 6. Liivia: Kiitos:) Ja kirppikset on mullekin vaarallisia paikkoja,juuri samasta syystä! Yritän välttää turhan ostamista mutta kirppareilta tarttuu melkein aina jotain pientä ja kivaa mukaan..ei varmaan pitäisi mennä ellei oikeasti tarvitse jotain mutta en osaa olla menemättä:) Lapselle on ihanaa löytää vaatteita,en kyllä ala jos ei isompana enää löydä! Höh.

  Minja: Oi,kiitos paljon ja samoin teille! :)

  VastaaPoista