Pages

tiistai 30. marraskuuta 2010

Kaupunkireissu siirtyikin huomiselle,onneksi! Nyt mennään naapureille leikkimään ja syömään loput synttäriherkut. Kivaa tiistaita!

We're leaving to our neighbours to play and eat the remains of my birthday-treats as our trip to town moved to tomorrow,luckily! Have a nice Tuesday!

12 kommenttia :

 1. Upea kaunis aurinkokuva. Lämmin väri, vaikka tietää kylmän olevan ulkona.
  Mitä pidät Murakamista?

  VastaaPoista
 2. Upea tuo ylin kuva, vau. Minäkin haluaisin udella, mitä mieltä olet Murakamista?

  VastaaPoista
 3. Ylimmän kuvan valo on tosiaankin hurjan kaunis! Ja tykkään tosta lautasesta, hurja nätti.

  VastaaPoista
 4. Hyvänen aika miten ihana kuva tuo keltainen! En ole paljon tänään blogeihin ehtinyt, mjtta tuota pitää ehtiä kommentoimaan kiireessäkin; HIENO!

  VastaaPoista
 5. Pitkästä aikaa ehdin lueskella blogeja... Tosi kaunis valo ylimmässä kuvassa. Ja muutenkin kauniita kuvia, niin kuin sinulla aina :)

  VastaaPoista
 6. Meillä oli tänään kaupunkireissu, onneksi ei eilen :) Eilen oli jäätävää, mutta tänään jo hiukan lauhempaa.

  Ihana uusi tukka tuolla yhdessä kuvassa. Olen itsekin menossa tässä parturiin, kunhan ehdin ja olen miettinyt miten leikkaisin. Haluaisin paljon avaruutta ja lyhyeksi.

  Niin ja huikaiseva tuo eka kuvan valo!

  VastaaPoista
 7. Outi: :)

  Himalainen: Kiitos! Ja se on kyllä kummaa..valo on lämpöistä mutta ilma jäätävää.
  Ja hmmm..ensimmäistä kertaa luin Murakamia ja se oli ehkä vähän liian kummallinen minun makuuni. Se oli kuitenkin hyvin kirjoitettu ja luinkin sen yhdessä päivässä ihan hujauksessa. Ja aika todennäköisesti käyn lainaamassa lisää,sillä kummallisuudesta huolimatta siinä oli jotain kiehtovaa.

  Kirjailijatar: Kiitos! Ja niin,kuten yllä jo sanoin..se oli kummallinen mutta kiehtova yhtäaikaa. Oli kohtia,mitkä teki mieli hypätä yli ja kohtia mitkä olisivat saaneet jatkua pidempäänkin. Mutta lisää lainaan:)

  Malla: Kiitos paljon! Aamuaurinko on ollut nyt viime aikoina aivan mielettömän kaunis ja eilen olin ulkona juuri sen noustessa.

  Liivia: Voi apua,kiitos hurjasti!

  Katherine: Mine was quite good,thanks! I hope yours was too! :)

  Jutta: Kiitos paljon! Kiirettä täälläkin,harmittaa kun ei ehdi joka paikkaan eikä varsinkaan kommentoimaan..

  VastaaPoista
 8. Solen: Aamun valo on ihanaa! Ja enpä tiedä mennäänkö sitten huomennakaan kaupungille..jos on yhtä kylmä kuin tänään niin en kyllä tahdo kävellä sinne asti! Brrr. Onneksi kotonakin on ihan mukavaa olla ja hommaa riittää.
  Ja kiitos! Nyt tukka alkaa tuntumaan jo omalta ja tykkään siitä vaikka alussa epäilyttikin:) Ja tämä malli on ainakin lyhyt ja avara! Toivottavasti saat kivan tukan!

  VastaaPoista
 9. hieno aurinko kuva.
  luin kans tuon Murakamin kirjan, mutta jotenkin en päässyt ihan loppuun asti. en oikein tiedä miksi. kauniistihan hän kirjoittaa, ja siinä oli periaatteessa kaikki kohdallaan. mutta. jotain.

  VastaaPoista
 10. What's up to every body, it's my first pay а quісk
  vіsit of this websitе; this websіte caгries amazing and
  actuаlly goоd stuff in support of
  reаԁers.
  my web site - how can i make him propose

  VastaaPoista