Pages

torstai 30. joulukuuta 2010

On harmaata ja levotonta. Lapsi ei nuku päiväuniaan eikä tottele mitään enkä minä jaksaisi koko ajan komentaa tai käskeä tai pyytää tai maanitella. Mutta päiväunet voisin kyllä nukkua ihan mielelläni. Ja ottaa yhden lomapäivänkin,kiitos. Ehkä ensi vuonna sitten. Huomenna ajattelin käydä ostamassa tähtisädetikkuja ja tinaa,siinä on meidän juhlimiset. Ehkä leivonkin jotain,vaikkapa keksejä. Tai taatelikakkua. Mutta ei tunnu kyllä yhtään siltä että huomenna vaihtuu vuosi. Juurihan se vaihtui!

It's grey and restless. P. won't sleep her naps and doesn't obey anything at all and I'm getting tired of commanding and demanding and persuaiding her. But a nap would be great. And one day of vacation too,plese. Maybe next year then. I'm going to buy some sparklers and tin tomorrow,those will be our celebrations. Maybe I'll bake something too,perhaps cookies. Or a date cake. But I can't believe it's already New Years Eve tomorrow. Feels like the year just changed!

3 kommenttia :

 1. Meidän keskimmäinen ei ole totellut liioin pariin vuoteen..se tuntuu aina yhtä hullulta,että kuinka lapsista voi tulla niin erilaisia ja kuinka uhmakin voi ilmetä eritavoin.
  Piti vielä palata kertomaan siitä kalenteriasiasta,olit harvinaisen oikeassa,kävin tänään etsimässä omaani,ei sieltä tahtonut kalenteria löytyä,en pitänyt minäkään valikoimasta.Ja minä kun ajattelin jonkun oikein kauniin hankkia.Pöh.
  Tsemppiä sinne.

  VastaaPoista
 2. Tähtisädetikut ja tinat ovat meidänkin uudenvuoden "jutut"-
  Voi päiväunet haluan nukkua huomenna vuoden ensimmäisenä päivänä..
  Hyvää pian alkavaa vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ryppymekko: Joo,sama täällä..tytöllä on ollut jonkinlaista uhmaa jo vuoden mutta nyt viimeisen puolen vuoden ja erityisesti parin kuukauden aikana se on pahentunut tosi paljon..ei meinaa oikein jaksaa enää. Huh.
  Ja voi harmi että sielläkin oli huonot kalenterivalikoimat! Höh. Tsemppiä sinnekin!

  Maria: Kiitos samoin sinulle! Toivottavasti olet saanut päiväunesi:) Minä en..

  VastaaPoista