Pages

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Pöydällä kannullinen mustikkateetä,pari palaa minttusuklaata,hyvää luettavaa ja postin tuoma uusi muistikirja. Aion tehdä yhden uudenvuodenlupauksen - aloittaa päiväkirjan seitsemän vuoden tauon jälkeen - ja jotta se pitäisi,halusin hyvän ja kauniin kirjan,mihin kirjoittaa. Joten nyt minäkin olen sitten onnellinen Moleskinen omistaja. Ja aika varma siitä,että lupaukseni tulee pitämään.

P.S Täällä on kiva arvonta,käykäähän kurkkaamassa!

Jug full of blueberry tea,few pieces of mint chocolate,good book and a new notebook on the table. I'm going to make one New Year's resolution - start a diary after seven years - and so that I could keep it,I wanted to have a good and beautiful book where to write. So now I'm a lucky owner of Moleskine. And pretty sure,that I can keep my resolution. 

P.S Check out this nice lottery!

7 kommenttia :

 1. Hypistelin eilen kirjakaupassa päiväkirjaa. Meinasin, mutta sitten hylkäsin. Mietin, että tulisiko sitä kuitenkaan pidettyä?

  VastaaPoista
 2. Minä kirjoitin nuorena (ihan kuin olisin niin kamalan vanha nyt:) ) monta vuotta päiväkirjaa,mutta se jäi kun aikaa ei tuntunut riittävän.. Samaa pelkään nytkin,että en löydä sille aikaa,mutta sitten taas toisaalta haluan ihan hirveästi saada kaiken tämän muistiin oikein kunnolla,en vain mieleeni tai tänne blogiin. Harmittaa,kun en muista kunnolla raskauttani tai sitä kun tyttö oli ihan pieni..enkä halua sitten myöhemmin huomata että en muista näistäkään hetkistä mitään. Saa nähdä miten käy!

  VastaaPoista
 3. Minä mietin kanssa päiväkirjan aloittamista. Mutta siihen vaadittaisiin kiva kirja. Moleskine on kyllä loistava.

  VastaaPoista
 4. Minä olen hankkinut ensi vuodelle Moleskinen kalenterin - päiväkirjaa en ole moneen vuoteen osannut enää kirjoittaa, vaikka nuorempana kyllä. Uudessa kalenterissa on kyllä sen verran paljon tilaa tekstille, että ehkä sitäkin voisi ikäänkuin pitää päiväkirjana. Olisi niin kiva, jos jaksaisi ja ehtisi kirjata ajatuksia ylös. Ja unia myös - ne aina unohtuvat.

  VastaaPoista
 5. hi from Finland ! the weather has been quite dark here in Tampere since our arrival but we are enjoying our stay ++ so sad to leave !!!
  good luck with the diary :) i,m considering making the resolution to have some of my photos printed out the "old way" not only in the computer, and having my 2010 blog year in a little book...
  xoxo

  VastaaPoista
 6. Onnea päiväkirjalle, tiedän etten saisi omaani kirjoitettua nyt kun päivät loppuvat ennen kuin olen päässyt niiden kyytiin ;-)

  Moleskinea havittelen silti, edes kalenteria..

  VastaaPoista
 7. Jonna: Hyvä tietää,että on loistava! Minä korkkaan sen ylihuomenna.

  Maija: Minäkin pohdin sitä kalenteria..se olisi kyllä varmempi tapa kirjoittaa muistiin edes jotain. Mutta kokeilen nyt tuota,ja että riittäkö aika. Unetkin ajattelin sinne kirjoittaa ylös,ne tosiaan unohtuvat muuten! Yhdessä vihkossa minulla on vanhoja unia,niitä on mukava lukea..ehkä vähän outoakin,sillä uneni ovat todella sekavia välillä:)

  Valerie: Ooh,how funny that you're here!! And so great to hear that you're enjoying it:) It would be nice to have sun,because it really is too dark..let's hope you get it in your next destination!
  I'm thinking of making that kind of book too! Just thought about it the other day..must start making it in January!
  Have a lovely New Year! xoxo

  Anjuska: Kalenteri olisi ollut myös ihana..ja minulla on kyllä sama juttu tuon ajan kanssa. Päivät vain hujahtavat ohi..mutta juuri sen takia haluan päiväkirjankin - että sitten joskus muistan näistä hujahtavista päivistä jotain:)

  VastaaPoista