Pages

tiistai 28. joulukuuta 2010

Sumea tiistai / Blurry Tuesday

Vähäuninen yö täynnä kummallisia unia Smeg-jääkaapeista ja pienistä kivijalkapuodeista,lyhyeksi jäänyt kaupunkireissu kiukuttelevan lapsen kanssa,piristykseksi muutama lankakerä ja uusi seinäkalenteri,kaupasta iso pussillinen mandariineja ja kiivejä,haaveilua kirpparikierroksesta ja pienestä lomasta. Nyt
makeaa rooibosta kipeälle mahalle ja peiton alle lukemaan.

Night with only a little sleep and weird dreams about Smeg-fridges and small basement shops,short trip to town with snappy P,few balls of yarn and a new wall calendar for cheering up,big bag of mandarins and kiwis from the store,dreaming of a visit to flea markets and of a little vacation. Now some sweet rooibos for my aching belly and a good book to take with me to bed.

7 kommenttia :

 1. Kauniin harmaansävyisiä kuvia.Onko oravan ympärille ikuistunut kynttilöiden liekit?Kotoisaa.Kirppiskierroksesta haaveilen minäkin.Ja innostuin niistä ranteenlämmittimistäsi niin että kaivoin koukun esiin parin kuukauden tauon jälkeen ja eka lämmitinpötkylä on kohta valmis.Kivaahan se on,jotenkin vaan syksyisen innostuksen laimettua en ole saanut valmiiksi mitään aloittamaani.Lämmittimien jälkeen kaivan esiin Liisan keskeneräisen liivin ja teen sen vaikka nukelle jollei enää mahdu neidille.
  Ja nyt tekisi mieli uusia lankoja,kalenterin tarvitsisin kipeästi ja teetä taidan keitellä myös.Mukavaa päivää Niina!

  VastaaPoista
 2. Juu,kalenteri se pitäisi minunkin hankkia,
  saas nähdä kuinka paljon valinnan vaikeuksia ilmenee tänä vuonna,ei viitsi seiniäkään niillä sentään vuorata.
  Pidän kovin tuosta aiemmman postauksen kuusi-peili kuvasta.Ja tässä tämä metka Kurre,hiukan jo harmaja puku yllään.

  VastaaPoista
 3. Rimpsukaisa: Kiitos! Ja juu,kuusen valot heijastuivat ikkunaan ja kurren ympärille:) Kiva,että sait virkkuu/kutomisinnostuksen takaisin! Minulla on sellainen kausi menossa,että tekisi mieli vaan kutoa ja kutoa..syksyllä oli tauko ja se teki kyllä hyvää. Toivottavasti tee maistui ja saat pian kalenterin ja lankoja! :) Mukavaa päivää sinullekin!

  Ryppymekko: Minulla ei kyllä ollut yhtään valinnanvaikeuksia..tai oli siinä mielessä,että kaikki olivat ihan kamalia. Huonot valikoimat,ainakin meidän kirjakaupoissamme. En löytänyt sellaista,mikä oli mielessä mutta ihan kivan nyt kuitenkin,sellaisen mitä on kaunis katsella:)
  Tuo kurre oli tosiaan metka! Kävi tässä yksi päivä pihassamme,riehui ja hullutteli ympäri puita ja huvimajoja ja teki syöksyjä lumen alle.

  VastaaPoista
 4. Tykkään harmaasta ja rooibos -teestä!oli virkistävää piipahtaa täällä-kiitos!

  VastaaPoista
 5. Nappasit oravan! :) Ihanasti!

  Te neuleharrastajat puhutte langoista niin kiehtovasti, että alkaa itseäki haluttaa tarttua puikkoihin. Se on minulla niin sattumanvaraista. Nyt ei ole kyllä varaa uusiin lankoihin, mutta jemmassa olisi pari kerää yhtä ihanaa. Ihan sukkia olin ajatellut.

  Tää on ollu mulla kyllä melkoinen mandariinijoulu, eikä kyllästymistä näy.

  Uuh, kalenterin ostoon pitäis minunkin. Löytyisipä nätti.

  VastaaPoista
 6. Joko aloitit Karamellikengät? Luin ahmien ennen joulua. (huomattavsti terveellisempää kuin karamellien ahmiminen :)
  Kivat kuvat sulla!

  VastaaPoista
 7. Maria: Oi,kiitos! Minäkin pidän kovasti molemmista:)

  Tanja: Hih,kiitos:) Kerrankin meidän pihassa oli orava ja oikein mainio sellainen.
  Ja apua,en kyllä pidä itseäni neuleharrastajana! Tai siis onhan se harrastus,mutta mikään kovin taidokas en ole. Kudon vain kaulaliinoja ja ranteenlämmittimiä,sukkiakin toisinaan..ehkä vielä joskus jotain isompaakin:) Eikä minullakaan olisi ollut niihin uusin lankoihin varaa,mutta teki niin kovasti mieli. Ja ne olivat onneksi halpoja.
  Toivottavasti löydät nätin kalenterin! Minulla oli vaikeuksia mutta tyydyin sitten näteimpään niistä vaihtoehdoista.

  Maina: Kiitos! Ja joo,olen ahminut jo yli puolet vaikka yritän muka hitaasti lukea:) Luin sen joskus pari vuotta sitten ja olen sopivasti jo vähän unohtanut mitä siinä tapahtuu..sen muistan että oli ihana:)

  VastaaPoista