Pages

perjantai 21. tammikuuta 2011

Tänään on ollut nuhanenäpäivä,lääkäripäivä (Nelli-koiralta poistettiin muutama hammas),pakkaspäivä,laiskottelupäivä,kiukuttelupäivä,postipäivä (kiitos kaikille Huvikummusta tilanneille!),metsäkävelypäivä,herkuttelupäivä,kutomispäivä ja kohta myös aikaisin nukkumaanmenopäivä. Hauskaa viikonloppua kaikille!

Today has been a sniffling day,a visit to a doctor day (for Nelli the dog),a cold day,a lazy day,a whinging day,a post day (thanks to everyone who ordered from Huvikumpu!),a walk-in-the-forest-day,feasting day,a knitting day and after a while - going-to-bed-early-day. Have a happy weekend!

8 kommenttia :

 1. Oi vau mikä nahkapalli! Kaunis! Olen etsinyt jonkinlaista pallia meidän olkkariin, mutta vielä ei ole tärpännyt. Tai ne mitä olen löytänyt niin ovat olleet aika rumia. Tuo on ihana.

  Ihana tassuttaja nojatuolissa. Rakastan tuollaisia karvaisia tassuja. Meidän kissalta tulee varpaiden välistä karvaa ja se on suloista :)

  Täälläkin on väsy, joten aikaisuus ja sänky on kuuma sana tänä iltana. Pian siis.
  Hyvää yötä!

  VastaaPoista
 2. Huvikumpu vaikuttaa hyvältä ja hinnat ovat enemmän kuin edulliset - paljon menestystä puodille!
  Täällä on ollut nukkumispäivä -ei meinannut lähteä päivä käyntiin lainkaan eli luulenpa ettei ole kovin aikainen nukkumaanmenopäivä. Makoisia, rauhallisia yöunia sinne!

  VastaaPoista
 3. Solen: Kiitos! Minäkin etsin pitkään tuollaista ja kesällä löysin kirpparilta,oli vielä ihan superhalpa,kolme euroa! En ymmärrä miten joku raaski myydä niin halvalla mutta en jäänyt kyselemään vaan ostin mukaani:)
  Ja juu,karvaiset tassut on parhaita! Kissantassut ihan erityisesti,näen niitä vaan liian harvoin. Tosin kurakeleillä karvatassut (ja -massut) ovat aika ärsyttäviä..
  Minäkin laitan seuraavaksi koneen kiinni ja siirryn peiton alle,hyvää yötä!

  Merruli: Oi,kiitos! Hinnat tahdon pitää aika alhaisina koska eivät nämä kutomukseni mitään täydellisiä ole vaan aika ressukoita:) Ja tuollaisia summia voisin itsekin maksaa moisista. Täällä on ollut ihan kaikkea muuta kuin nukkumispäivä,toivottavasti yöstä tulee edes nukkumisyö! Kauniita unia sinnekin!

  VastaaPoista
 4. Onnea mukavalle Puodille ja ostoksia jo kovin odotellen,kivaa viikonvaihdetta toivotellen
  tyytyväinen Maria

  VastaaPoista
 5. Tuo ensimmäinen kuva on upea. Ja Huvikumpu on tosi kiva puoti, toivotan sille kaikkea hyvää. Hinnat ovat todella kohtuulliset. Mukavaa viikonloppua näin myöhässä toivottelen.

  VastaaPoista
 6. Mä aina kuolaan sun nahkapalliasi! :D

  Onnea ihanalle kaupallesi! :)

  VastaaPoista
 7. Ensimmäinen kuva on kerrassaan lumoava! Siinä on suloista synkkyyttä. Onnea uudelle puodille minultakin!

  VastaaPoista
 8. Maria: Kiitos sinulle,sanoistasi ja tilauksestasi:) Toivottavasti paketti tulee pian perille!

  Kirjailijtar: Kiitos sinullekin kauniista sanoistasi:)

  Minja: Hih,kiitos:)

  Maija: Kiitos paljon!

  VastaaPoista