Pages

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Keskiviikkona / On Wednesday

- olin vakavanaamainen kaulaliinankutoja (onhan tuo nyt aika vakavaa hommaa!)
- koti on taas hetken aikaa karvaton (mutta en vieläkään ymmärrä,miten noin pienistä koirista voi lähteä niin paljon karvaa?)
- lelutkin olivat hetken omilla paikoillaan. Eivät kauaa,mutta se lyhyt hetki oli mukava.
- saatiin lapsen kanssa taas kiva yllätyspaketti Outilta,ihanaa! Minä sain hyvää teetä ja suuni makeaksi,lapsi söpön raitapaidan. Kiitos vielä!
- lapsi on vielä vähän nuhainen,mutta muuten terve ja pirteä. Taidetaan uskaltautua muskariin huomenna.
- ulkona oli kaunista ja oli mukavaa päästä pienelle kävelylle. Mutta tuo pakkanen kyllästyttää jo kovasti.
- mies haki sängyn ja maalia ja maalasikin jo yhden kerroksen. Päädyttiin ruskeaan väriin,mutta annoin miehen valita sävyn ja hyvin kyllä valitsi! Sängystä tulee hieno,paljon parempi kuin mitä kuvittelin. Ja sävyn nimikin on jo niin kiva,tähtianis. 
- tanssitunnilla oli taas mahtavaa. Vaan kunpa se kestäisi vähän pidempään,voisin nimittäin tanssia vaikka kuinka paljon!
- kerrankin jaksoin venytellä. Hyvä. Jalat kiittävät huomenna. 
- seuraavaksi on kuitenkin vuorossa se päivän paras hetki - minun oma hetkeni. Ajattelin käyttää sen lukemiseen,kutomiseen ja pieneen kipolliseen suklaarusinoita,taas. Nam. 

- I was serious-faced scarf-knitter (well it's a serious job!)
- our home is a fur-free for a moment again (but I still can't believe that all that fur is coming from our little dogs!)
- toys were on their own places too for a moment. Not for long,but that moment was nice.
- we got a lovely surprise package from Outi again! I got some good tea and few candies,P. got herself a pretty shirt. Thank you again!
- P. is still bit sniffly,but otherwise healthy and perky. I guess we can go to the music playschool tomorrow. 
- it was a beautiful day and it was nice to go for a little walk with P. and our dogs. But I'm so fed up with that freeze.
- E. got the bed and some paint and even painted one layer already. We decided to paint it brown,but I let E. chose the shade and he choosed well! The bed will be so great,much more better than I thought. And even I like the name of the paint,star anise.
- I had great time at dancing lesson again. I only wish it could last bit longer. You see,I could just dance and dance and dance!
- for once I managed to stretch a bit. Good. My legs will be thanking me tomorrow. 
- but next is going to be the best moment of the day - my own moment. I'm thinking of using it for reading and. knitting. And treating myself with chocolate-raisins. Again. Yum.

5 kommenttia :

 1. Oliko se niin, että kävit myös jossain lattaritanssitunnilla? En nyt jaksa etsiä vihjeitä aiemmista jutuista, muitelen vaan. Tanssiminen on kyllä niin kivaa. Meidän koulussa on nyt hiihtoloma ja olen ihan alamaissa. Ja ensi viikolla työkiireet haukkaavat tanssitunneista osan, voivoi. Aina kurjaa, kun työ haittaa harrastuksia.

  Jos minusta otettaisiin kuva, kun neulon kaulahuivia, alahuuli väpättäisi ikävästi.

  VastaaPoista
 2. wOW!!You knit a lot since the last photo!
  It's seem to be ready soon!
  Enjoy your own moment!

  VastaaPoista
 3. Mullakin on aika sellainen raivoisa keskittymisilme kutoessa, että seurustelun alkuaikoina mies kysyi joskus, että mikä hätänä? :)

  Minäkin alan jo kyllästyä näihin pakkasiin. Haluaisin jo niin pukeutua yhteen hameeseen minkä sain siskoltani, mutta ei pysty, ei edes kolmet sukkahousut jalassa.
  Oletko sinä muuten kulkenut ulkona mekko päällä? Tuli tuosta kuvasta mieleen.

  Ihana nimi maalilla. Ostin kerran maalia, jonka nimi oli barbie :)

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar: Joo,reggaeton-tunnilla käyn. Meilläkin ens viikolla loma,on kyllä ikävää kun jää tunti välistä. Ja hmm,ei kai nyt sentään? :)

  Anna: Thank you! Hmm,I guess I'm a quite fast knitter..don't know. But I still have lot's of knitting before the scarf is ready..

  Solen: No hyvä sitten jos en ole ainoa:) Siis kutomisen ja pakkasien suhteen..ja joo,olen kyllä käyttänyt jo mekkoja ja hameita,pakko! Kyllästyin niin housuihin. Mutta mullakin sukkikset,legginsit,säärystimet,villasukat ja villatakki ja pitkä takki ja lämpöiset saappaat,niillä juuri ja juuri tarkenee.
  Hmm,taisi olla vaaleanpunaista maalia se? :)

  VastaaPoista
 5. I just discovered your blog, and I'm happy I did. Love the pictures.

  VastaaPoista