Pages

tiistai 22. helmikuuta 2011

Tällainen päivä täällä tänään. Kuihtuneet tulppaanit yhä maljakossaan,touhuilua ja ulkoilua lapsen kanssa,postilaatikossa uusi ihana Toast,suklaarusinoilla herkuttelua,kiva kyläily naapuriin ja anopin vinkistä Fidasta vihdoin uusi sänky lapselle. Ei ole sellainen mistä haaveilin,mutta ihan hyvä kuitenkin. Kunnon puuta,päistä jatkettava ja hinta kohdallaan. Mies käy hakemassa sen huomenna pakettiautolla,ehkä maalikaupan kautta. Nyt pitäisi enää päättää,minkä väriseksi se maalataan..

This kind of day here today. Wizened tulips still on a vase,playing with P.,lovely new Toast on our mailbox,feasting with chocolate-raisins,nice visit to our neighbours and finally a new bed for P. from a flea market,thanks to mother-in-law's hint. It's not that kind of bed what I was dreaming of,but still good enough. E. is going to get it tomorrow with a van and maybe he'll stop by to get some paint to. Now we should only decide the colour..

4 kommenttia :

 1. Tilasin tänään juuri toastin. Tilasin sen kyllä jo kuukausi sitten, mutta ei ole näkynyt, niin ajattelin laittaa sitten uuden tilauksen menemään. Ei haittaa vaikka tulee kaksi, toisesta voi leikata kuvia johonkin muuhun käyttöön.

  Ah, tuo suuri päätös, joka on jokaisella kerralla yhtä hankala. Meillä sohvapöytä on odottanut uutta maalia jo ties vaikka kuinka kauan, mutta minkä väriseksi, hmm... :)

  Minä pidän kuihtuneista tulppaaneista ja kukista ylipäätään. Meillä saa kuihtuneetkin kukat olla silmän ilona kauan aikaa. Joskus ne ovat jopa kauniimpia kuin tuoreet.

  VastaaPoista
 2. Sängyt on konstikkaita.Unton nykyinen päästä jatkettava sänky on kolmas pinnasängyn jälkeen tullut sänky..Eka oli sinnepäin ja muuten kiva mutta liian korkea pienelle.Toinen samantyylinen,matalampi mutta käytössä huomattiin ettei ole niin tukeva kuin soisi.Kierrätyskeskuksesta molemmat ja sinne palautuivatkin.Tää kolmas nyt on ja pysyy :)

  VastaaPoista
 3. Ompa tosi kaunis Buddha seinällä!

  VastaaPoista
 4. Ohh poor tulips!
  Second picture is precious!

  VastaaPoista