Pages

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

 Lämpö tuli takaisin ja meillä on taas kesä. Ihana,ihana kesä. En malta olla nyt sisällä enkä koneella varsinkaan joten saaristokuvia tulee sitten joskus myöhemmin. Nytkin tulin vain nopeasti kertomaan että
ollaan uitu ja pyöräilty paljon
ja saatu kesy sorsaperhe rantaseuraksi
tein jotain mitä en koskaan uskonut tekeväni: kävin Zumbassa. Apua. Mutta se oli kivempaa kuin luulin - varsinkin kun tanssittiin ulkona puistossa. 
ollaan myös syöty paljon vesimelonia ja muita kesäherkkuja
ja kerätty kauniita kukkasia maljakoihin
ja eilen illalla kettu käveli minua vastaan kun olin pyöräilemässä. Pysähdyttiin hetkeksi tuijottamaan toisiamme ja sitten ylitettiin rautatiesilta yhtä matkaa,kettu raiteita pitkin,orava suussaan. Se oli uskomatonta! (ja ainoa kerta moneen päivään kun ei ollut kameraa laukussa,tietenkin)
Eipä kai muuta kuin että kauniita kesäpäiviä kaikille!

We got the heat back and it's summer again. Lovely,lovely summer. I don't have patience to stay indoors and especially on the computer now,so I'll show you our holiday pictures later. Now I just came to tell you that
we've swimmed and cycled a lot
and had some beach company by a tame duck family
I did something I thought I'd never do: went to Zumba. Oh. But it was nicer than I thought it would be - especially because we danced outside in a park.
we've eaten lot's of watermelon and other summer treats
and picked pretty flowers
and last evening a fox walked towards me as a was cycling. We stopped and gazed at each others for a while and then we crossed the railway-bridge at the same time,fox on the railroad track,a squirrel on its mouth. It was unbelievable! (and only time on these past few days when I didn't had my camera with me..of course)

I wish you all beautiful summer days!

9 kommenttia :

 1. Ihana, ihana kesä välittyy kyllä näistä kuvista ja sanoista! Vaikka olen vilpittömän iloinen kettukohtaamisestasi, olen kyllä myös pirkuleen kade. Minunkin teilleni lisää kettuja toivon!

  VastaaPoista
 2. Varmasti ihan huippukohtaaminen tuo sinun ja ketun. Minäkin haluaisin yhden ketun, pienikin riittäisi. Mukavia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 3. Olipa jännä kohtaaminen!! Jotenkin tuo sillan ylityskin orava suussa... Ihania kesäpäivä sinulle jatkossakin toivon!

  VastaaPoista
 4. En ole ikinä nähnyt kettua luonnossa. Tuollainen kohtaaminen olisi varmasti pysäyttävä.

  Aurinkoa täälläkin, minäkään en malta olla sisällä :) Ihania kesäpäiviä teille sinne!

  VastaaPoista
 5. Onnea kettukohtaamisen johdosta!
  Täällä hengailee joku kettu, meidän lähikettu, johon on aina yhtä mahtavaa törmätä. En IKINÄ totu. AINA ihanaa.

  Nuo saaristokuvat alempana ovat hienoja. Kauris!

  VastaaPoista
 6. Maijja: Ei se haittaa,saat olla kade,niin minäkin olisin:) Se oli oikeasti aivan ihmeellistä - nähdä kettu niin läheltä,viemässä ruokaa pennuilleen,keskellä vilkasta kävelyreittiä ja vielä valoisaan aikaan. Ja se,miten se kipitti raiteita pitkin,niin rennosti. Olin pitkän aikaa suorastaan lumoutunut näkemästäni.
  Toivon hyviä kettukohtaamisia sinulle!

  Alma: Thanks! It was really amazing:)

  Kirjailijatar: Oli kyllä! Muistan sen aina. Toivottavasti sinäkin pääset näkemään kaupunkiketun joku päivä:)

  Tuittu: Niin oli! Näin ensimmäistä kertaa ketun niin läheltä,jo sekin oli jännää..ja se,että sillä oli saalis..ja etenkin kun se meni vielä sillan yli! Olen ihan innoissani siitä vieläkin,näköjään:)
  Ja kiitos samoin sinulle!

  Solen: Sitä se nimenomaan oli. Ei ollenkaan pelottavaa,vaan kiehtovaa ja hienoa..vaikka orava-paran kohtalo vähän surettekin. Toivottavasti näet ketun vielä joskus! Ja joo,taidan mennä taas kohta takaisin ulos! Kiitos samoin sinulle Solen!

  Isoinpapu: Oi kiitos! Se oli hieno kohtaaminen. Onko se lähikettu se,mistä olet ottanut kuviakin? Se on aika mainio lähikettu:)
  Ja kiitos! Saaristossa oli ihanaa ja laitan varmaan lisää kuvia sitten joskus..:) Nähtiin muutama kauris,nekin olivat upeita!

  VastaaPoista
 7. Kettuja liikkuu tässä meidän lähettyvillä valillä vaikka hesan keskustaan n 15 min matka-ovat uskomattoman nopeita veijareita.Tykkään niin näistä kuvistasi taas täällä.kiitos♥

  VastaaPoista
 8. Maria: Veijareita tosiaan:) Tämäkin kaveri ihan talojen vieressä.. Kiitos sinulle Maria!

  VastaaPoista