Pages

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Mansikoita torilta ja kassillinen kirjoja kirjastosta. Laukut on melkein pakattu ja basilika viety naapuriin hoitoon. Huomenna tiedossa pitkä päivä,mutta sen jälkeen saadaan lomailla viikko ihanassa saaristossa. Hei hei ja voikaa hyvin!

P.S Pessi-koira täytti tänään 11-vuotta!
 
Strawberries from the market square and a bagful of books from the library. Bags are almost packed and our basil went to our neighbours (so it won't get dry). We've got a long day ahead of us tomorrow,but after that we can relax for a week in the lovely archipelago. Bye bye and take care! 

P.S Pessi the dog is 11 years today!

10 kommenttia :

 1. Oi mansikoita! Minäkin tänään katselin niitä jo, mutta olivat vähän liian kalliita vielä omalle budjetille. No, juhannuksen jälkeen sitten ostan niitä, maksoivat mitä maksoivat!

  Viettäkää ihana ja rentouttava loma! Täällä jäädään odottamaan kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia jälleen! Onnittelut Pessille syntymäpäivänä. Hyvää lomaa raikkaassa meri-ilmastossa:)

  VastaaPoista
 3. Onnea 11-vuotiaalle koiralle :)

  Täytyisikin käydä joku aamupäivä torilla tepastelemassa ja katselemassa ympärilleen. Ehkä sitten viimeistään lomalla. Kauniita kuvia sinulla taas täällä, tässä ja aiemmissa :)

  VastaaPoista
 4. Katsoin pitkään tuota ylimmäistä kuvaa ja mietin miksi se näyttää niin tutulta. Sitten tajusin, että olen kerran kuvannut saman talon toiselta puolelta. :)

  Onnea Pessille kunnioitettavasta iästä! Meidän vanhus täyttää heinäkuussa 12. Mukavaa matkaa, minne saaristoon olette menossa..?

  VastaaPoista
 5. Ihania sorvavauvoja kuvassa ja voi namskis manstikoita =) Kuvista tulee sisäinen kesä, vaikka ulkona sataakin tänään..

  Onnea Pessille! Ja ihanaa lomaa teille saaristossa :)

  -Johanna

  VastaaPoista
 6. Siis ei ole totta! Mulla oli tässä menneellä viikolla mansikoita juuri samankaltaisessa, samansinisessä, pilkukkaassa kulhossa, ja juuri äsken latasin sen kuvan tämänpäiväiseen blogimerkintään. :D

  Käsittämättömiä sattumia näemmä tapahtuu. Hauskaa. :)

  VastaaPoista
 7. Hei, samanlaiset ecco tossut kuin minulla!

  Tsemppiä viimeiseen päivään ennen lomaa. Sen jaksaa vielä, kun on jotain ihanaa mitä odottaa.

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti teillä on siellä saaristossa ihanaa ja miksei olisi :)

  VastaaPoista