Pages

tiistai 12. heinäkuuta 2011

° ° ° ° °

Sadetta ja aurinkoa vuorotellen. Uutta luettavaa kaupasta ja kirjastosta. Paljon teetä ja tummaa suklaata. Iltakävely ja hattarapilviä. Laiskottelua. 

Rain and sunshine in turns. New magazines from the store and new books from the library. Lot's of tea and dark chocolate. An evening walk and cotton candy clouds. Just being lazy. 

7 kommenttia :

 1. Oi mikä huivi!Nyt jos aloittaisin niin saattaisin saada pikku lankanöttösistä pitkän huivin aikaiseksi syyskeleille.Huomaan käyttäväni samaa laukkua/huivia/kenkiä viikkotolkulla,kuukausiakin jos sää sallii ja yht'äkkiä havahdun huomaamaan että olishan niitä muitakin.Jos oikein ostaisin lankoja lisäksi niin ehkä tulis tehtyä kun olis värit just eikä melkein.Nätit nuo Starletit.Ostin kierrätyskeskuksesta tänään kultaiset,nahkaiset balleriinat joita ei varmaan juuri ole pidetty.Pohjat muovia ja varmaan ihan tappoliukkaat jossain kaupan vihannestiskillä sadekelillä.Mutta tuollaset Starletit kelpais tännekin,rusetit ja kaikki.

  VastaaPoista
 2. Huivia ihastelin minäkin. ja muitakin tunnelmallisia kuvia.
  Huomasin myös,että lapsemme ovat melkein saman ikäiset-omani täyttää 3 syyskuussa.

  VastaaPoista
 3. Heti, kun ilma vähän viilenee ja tulee sadepäivät niin alkaa tehdä mieli teetä (ostin jo hunajaakin lisää!) ja neuloa joko villasukat tai syksyksi huivi. Värikkäitä lankoja ja helppoa neulosta. Sinä näyt juuri tekevän niin, minulla vain ajatuksissa tuo kaikki :) Kauniit värit huivissa!

  VastaaPoista
 4. Rimpsukaisa: Kiitos! Teen sitä ystävälle,mutta pitää varmaan tehdä itsellekin sitten kun tuo on valmis. Langat on kaikki jämälankoja ja värit tietenkin niiden mukaan,mutta onneksi oli hyviä värejä vielä jäljellä:) Päätin,että en osta uusia lankoja ennen kuin edes osa noista vanhoista on käytetty ja tähän h
  uiviin niitä ainakin saa kivasti kulumaan:) Nuo Starletit on hurjan vanhat,ostin ne monta vuotta sitten kirpparilta ja ne ovat tosi hyvät jalassa,vaikka niissä onkin vähän korkoa. Tuollaiset kenkälöydät ovat aina kivoja!

  Kerttu: Mukavaa kuulla:)

  Milla: Sama täällä:) Teetä kyllä juon kuumallakin mutta en paljoa..nyt kun viileni sitä menee taas monta mukillista päivässä:) Kuumalla en osaa kutoa,mutta nyt sekin kiinnostaa..ja juuri joku helppo työ. Kiitos sinulle!

  VastaaPoista
 5. Nyt kun on viilentynyt olen minäkin nauttinut teetä taas ihan uskomattomia määriä. Helteellä taisi tulla joku teevaje. Mutta olen ihan iloinen että vähän viileni ja satoi. Kunhan aurinko taas jossain vaiheessa näyttäytyisi. En suostu siihen, että kesä meni jo vaikka mieskin sanoi eilen, että olipa ihan syksyfiilis, kun kävelin tuolta kaupasta ja oli ihan märkää.

  Kaunis huivi. Minullakin on suunnitelmissa tehdä huivi jämälangoista. Tosin suunnitelmia on niin monia, että saa nähdä toteutuuko huivi milloinkaan :)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa ihan kesältä :) ihania päiviä sinulla!
  Nuo kengät on valtavan hurmaavat.

  VastaaPoista
 7. Solen: Nyt on taas aika kuumaa,mutta iltaisin jo vähän syksyä ilmassa,minusta ainakin..sellainen pieni kirpeys ilmassa. Teetä menee minullakin monta mukillista päivässä - ja sen seurana kasa keksejä ja muita herkkuja,mikä ei ole kovin hyvä juttu:)
  Ja hih,minullakin vaikka mitä suunnittelmia..tuskin niistäkään moni toteutuu:)

  Anniina: Kiitos! Ja ihania päiviä sinulle myös!

  VastaaPoista