Pages

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Hei sitten heinäkuu! / Goodbye July!

Heinäkuun viimeinen oli kaunis ja hyvä,sellainen pehmoisen leppoisa päivä. Oli hyvä jättää hyvästit heinäkuulle,vaikka ajatus elokuusta tuntuukin omituiselta. Meillä oli pitkä aamupala,lisää prinsessa-leikkejä,lukemista,mukavan vilpoinen talo,lankojen pujottelua,mansikkasitruunaleivoksia,loikoilua,hyvää ruokaa,pulleita vadelmia takapihalta ja letkeää jazzia,mikä soi läpi koko päivän.

Last day of July was beautiful and good,that kind of soft and cosy. It was good to say goodbye to July,although the thought of August feels strange. We had a long breakfast,more princess-plays,reading,nice cool house,threading yarn,starwberry&lemon-pastries,lying around,good food,chubby raspberries from our backyard and laid back jazz that played all day long.

11 kommenttia :

 1. Harmittaa, ettei nykyaikana juuri löydä enää noin kauniita, symmetrisiä pariovia.

  Meillä ollaan tänä kesänä poimittu vadelmia orapihlaja-aidasta... Jostain sinne sekaan oli kasvanut yksi pensas, jonka huomasimme vasta kun punaiset marjat alkoivat helottaa aidan keskeltä! :D

  VastaaPoista
 2. Ansku: Mikä sattuma,mäkin keräsin nuo orapihlaja-aidasta! Hassua! Meillä oli kamalat villiintyneet vattupuskat pihassa mutta vedettiin ne matalaksi pari vuotta sitten..vaan muutama oksa oli näköjään jäänyt orapihlaja-aidan uumeniin ja eilen vasta huomasin siellä vattuja:)

  VastaaPoista
 3. Heinäkuun viimeinen tänä vuonna jää lämpimästi mieleeni. Siinä oli taatusti kaikkea erityistä, kuten parina edeltävänä päivänäkin.

  Olit tänään mielessäni, kun ajoimme halki kaupunkinne.

  VastaaPoista
 4. i have two questions :)
  can i rent this so pretty house ?!!
  did you make these delicious strawberry desserts ?!

  i hope you had a great july ! we didn't (awful weather) and i have so much hope August is more promising and we can catch up on a summer that is just peeking this weekend...

  happy august to you 3 xo

  VastaaPoista
 5. Ihanan herkullisen näköiset pienet leivokset. Kesä on niissä ja kesä onneksi vielä jatkuu, elokuussakin. En kai tahtoisi päästää kesästä irti ollenkaan :)

  VastaaPoista
 6. Luoja noita leivoksia! Olen juuri nyt nälkäinen, että tekisi mieli syödä ne tuosta pois.

  Minusta elokuukin on ihan kesää. En osaa ollenkaan ajatella, että jokin olisi loppumassa. No, minä rakastan kyllä syksyä erityisen paljon.

  VastaaPoista
 7. Juuri oikeanlainen päivä hyvästellä heinäkuu. Pehmoisen leppeät päivät jäävät elämään isoon ja pieneen muistiin, niiden jäljissä on hyvä askeltaa syksyyn.

  VastaaPoista
 8. Ah, minäkin noita leivoksia ihastelen, nami. Kannukin on tosi suloinen. Heinäkuu on ollut aika ihana, toivotaan että elokuukin on.

  VastaaPoista
 9. Voi taivas, nuo leivokset hyppää naamaani, kaipaan jotain makeaa! :)

  Ihana lopetus kuulle, jazzia ja vattuja, voisiko parempaa ollakaan? Onkin käynyt mielessä, että pitäisi käydä katsomassa josko olisi jo vattuja. Ne ovat marjoista suosikkejani.

  Muuten, katselin olisiko huvikummussa rannekkeita myynnissä, mutta olivat kaikki menneet. Haluaisin, taas :), uudet ja sinä olet luotto rannekkeiden neulojani. Jos vaan jaksat ja viitsit, niin haluaisin tilata sinulta yhdet.

  VastaaPoista
 10. Ja terve elokuu! Leivosnälkä yllätti.

  VastaaPoista
 11. Minja: Jos joskus ajatte toistekin eikä ole kiirettä,niin ilmoita ja sovitaan treffit:)
  Tämä elokuu tuntuu toistaiseksi oikein hyvältä.

  Valerie: Ha ha! Well,I think that house is abandoned or at least forgotten..but I would definitely rent it too if I could!
  And oh,I wish I could say that yes,I made those desserts..but no,my boss made them:)
  Sorry to hear that your July wasn't good - let's hope that August is better!

  Himalainen: Sama täällä,en haluaisi päästää kesästä irti..ja onneksi ei vielä tarvikaan - elokuu on alkanut ihanasti. Hyvä hyvä. Ja voi että,nuo leivokset ovat tämän kesän superherkkuani! Niissä tosiaankin kesä.

  Kirjailijatar: Oi voi,nälkäisenä ei ole kivaa katsella leivoskuvia:) Mutta,voin sanoa että ne olivat ihania..:)
  Ja totta,elokuu on vielä kesää mutta silti siinä on jo ripaus syksyä..illat ovat kirpeämpiä ja pimeämpiä ja niin edelleen. Mutta vielä tuntuu kesältä,jei.

  Anjuska: Niin minustakin. Toivottavasti kaikilla oli yhtä mukavaa kuin minulla..:)

  Leena: :) Heinäkuu oli omituinen,hajanainen,ihana kuitenkin. Mutta silti toivon että elokuu on parempi tai ainakin jotenkin eheämpi.

  Solen: Hahaa,voi anteeksi:) Ne olivat kyllä aika ihania...mmm.
  Jazz ja vatut sopivat hyvin yhteen,käy ihmeessä kurkkimassa vattuja,täällä niitä ainakin on joka paikassa.
  Ja voi ihanaa! Miten kivaa kuulla että olen luottoneulojasi:) Tottakai neulon sinulle parin! Nyt on yksi ruskea pari valmiina,mutta teen kyllä ihan minkä värisen parin vaan haluat. Laita vaikka s-postia: muruinen@luukku.com,niin sovitaan siellä tarkemmin. Kivaa päästä kutomaan,juuri eilen mietin että pitää alkaa tekemään rannekeita:)

  Tanja: Kas kummaa,mitenköhän se sillein yllätti? :)

  VastaaPoista