Pages

maanantai 5. joulukuuta 2011

Toipilas / Convalescent

Ystävältä saatu kortti ennusti tulevan. Menin lauantaina puolikuntoisena töihin ja sen jälkeen vietin vielä illan ihanien tyttöjen kanssa sillä seurauksella että minulta lähti ääni. Olen kuiskinut ja viittoillut ja kähissyt kaksi päivää,ja nyt myös yskin ja niistän. Lapsi pääsi onneksi kerhoon anopin kyydillä ja sain olla yksin muutaman ihanan ja hiljaisen tunnin. Luin hyvää kirjaa,kudoin kaulahuivia,join monta mukillista teetä ja nautin auringosta ja valosta. Töihin piti mennä ja harmittaa että en päässyt,mutta on kyllä pakko myöntää että tämä laiskottelu oli juuri sitä mitä kaipasin.
Mutta olen kyllä aika surullinen sen pienen oravan puolesta,joka teki pesän yhteen pihakoivuistamme,sillä lauantaina myrsky tiputti tuon huolella tehdyn pesän maahan ja nyt se pieni orava on ilman lämmintä kotia. Voi surkeus. Olisipa oikein pitkät tikkaat,niin kiipeäisin viemään pesän takaisin puuhun...

A card that I got from my friend foretold the future. I went to work on Saturday with a little cold and after that I spend an evening with some lovely girls and as a consequence I lost my voice. I've been whispering and beckoning and croaking for two days and now I also cough and sniffle. Luckily my MIL drove P. to her playschool and I got a few lovely and quiet hours for myself. I read a good book,knitted a scarf,drank many mugfuls of tea and enjoyed the sun and the light. I was supposed to go to work and I'm irritated because I couldn't go but I have to admit that this idling was exactly what I needed.
But I'm pretty sad for that little squirrel which made its nest to one of our birches because on Saturday the storm dropped that carefully made nest into the ground and now that little squirrel is without a warm home. What a misery. Wish I had a really long ladders so I could climb to the tree and put the nest back on its place...

16 kommenttia :

 1. Niin kaunis pesä, oih! Toipumista sinne!

  VastaaPoista
 2. Dear Niina,
  you have wonderful winter pictures here!
  And I'm wondering about the nest... what an artist that little squirrel...

  I adore Helene Schjerfbeck... great painter.

  Stay warm,
  Ariane.

  VastaaPoista
 3. Love the picture with the little sweetheart!
  Enjoy your free time then!

  VastaaPoista
 4. poor you (and the squirrel),
  hope you get well soon!
  lovely photos,

  v

  VastaaPoista
 5. voi pientä oravaa:( ja toipumista sinullekkin!

  VastaaPoista
 6. Voi taivas miten kauniit värisävyt näissä kuvissa! Huivikudin on mahtavan näköinen. Parane pian, nauti siitä että saat luvan kanssa levätä!

  VastaaPoista
 7. wow, what a nest you found ! (I like nests)
  pretty robin's egg blue/Tiffany blue nail polish you have on today :o)
  and who doesn't like Bonne Maman jars !!!

  VastaaPoista
 8. lovely yarn!! it's the same as the grey?
  poor little squirrel!!

  VastaaPoista
 9. Mahdollisimman leppeää paranemista hissunkissun voimiesi mukaan ♥
  Kaikkea kaunista tälle lumipäivälle.

  VastaaPoista
 10. Enjoying your pictures.
  Sad news for the squirrel. But i know from here they have more nests to stay. A red squirrel family lives in our garden.
  Pauline

  VastaaPoista
 11. Voi orava-ressukkaa. Luonnon armoilla. Minuakin herkistävät tuollaiset asiat kovasti.

  Toivottavasti paranet pian. Minut on joskus määrätty puhekieltoon, se oli piinaavaa.

  VastaaPoista
 12. parane pian! nyt on kauheasti ihmiset olleet kipeinä. ja kun ei siihen kai oikein muu auta kun se kuuluisa lepo..

  ja voi oravaa, tuli ihan surku sen puolesta. ehkä se saa vielä rakennettua uuden pesän..?

  VastaaPoista
 13. Hei,ja kiitos kaikille! Vastasin äsken jokaiselle erikseen pitkät pätkät ja tottakai se katosi jonnekin enkä enää jaksa..:) Mutta oikeasti,kiitos! Olette ihania ihmisiä ja ette uskokaan kuinka hyvälle tuulelle tulen aina sanoistanne:)
  En ole usein kipeä,joten unohdan aina kuinka ärsyttävää se on..ääntä ei tule vieläkään ja se on ehkä vielä ärsyttävämpää. Mutta kyllä tämä tästä,paljon vain teetä ja sympatiaa..:)
  Orava-parkaa ajattelen vieläkin,toivottavasti se on kunnossa. Tuo sen pesä on tosiaankin taideteos,aivan uskomaton! Ehkä sillä on toinen pesäkin jossain? Toivotaan niin!

  Hi and thank you all! I answered to all of you but it disappeared somewhere..so now I just say you all together that thank you so much,really!! You're so sweet and you make me feel always really good:)
  I'm not sick quite often,so I tend to forget how irritating it is..I still can't speak and that makes this even more irritating. But I'll be ok soon,just lot's of tea and sympathy..:)
  I still think about that poor little squirrel,I hope its ok. That nest is truly a piece of art,it's unbelievable! Maybe it does have another nest somewhere? Let's hope so!

  VastaaPoista
 14. Kiitos taas kerran niin kauniista kuvista. Olen saanut kuvistasi jo pidemmän aikaa voimaa myös harmaina päivinä, puhumattakaan kuinka paljon ne inspiroivat kun olen itse kuvaamassa. Kiitos siis kovasti, kipeänäkin jaksat.

  VastaaPoista
 15. oh sorry. lost your voice but not your talent to photography ! by the time i read this i hope it's back and that you feel much better.
  if you don't mind me sharing this ... i used to be voiceless like this at least once per year, and since (it's been two years now) i take some PROPOLIS gums (the fine organic type not all are equal) regularly (like one a day) this had not happened again...
  hugs x

  VastaaPoista
 16. Annelivia: Voi että,kiitos valtavasti! Miten onnelliseksi tulinkaan..ihanaa,jos kuvani antavat voimaa ja inspiraatiota!
  Ja kyllä,kipeänäkin kuvaan jos vain tulee sellainen olo:) Mutta monta päivä olin kyllä kuvaamattakin ja se oli mukavaa myös:)

  Valerie: Well,my voice is almost back! I still sound very raspy but thank god I don't have to whisper anymore! With P. it was quite funny..eh..not:)
  I've lost my voice few times every now and then,but I have a feeling that this won't be the last time. I have to find out about that propolis gum..I think you've mentioned it earlier too?

  VastaaPoista