Pages

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

On ollut muutama työpäivä,paljon aurinkoa,hyvää ruokaa ja ihania herkkuja. Tänään syötiin jättiläisaamupala ja hassuja koala-keksejä,käytiin kävelyllä,nähtiin pajunkissoja ja käännettiin nenät kohti aurinkoa. Seuraavaksi vuorossa teetä ja suklaaleivoksia ja loppuilta viltin alla. Huomenna alkaa taas työt ja tohina. Mukavaa iltaa kaikille!

There's been few days at work,lot's of sunshine,good food and lovely yummies. Today we had a giant breakfast and some funny koala-cookies after it,went for a walk,saw catkins and turned our noses towards the sun. Next I'm going to have some tea and chocolate-pastries and spend the rest of the evening under a blanket on the sofa. All the fuss and work starts again tomorrow. Have a nice evening!

6 kommenttia :

 1. Mua naurattaa tuo toisessa kuvassa oleva kurkkuhymynaama, tuossa lautasella, oikealla :) Olen kai vähän väsynyt. Valoa, valoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa,mäkin huomasin sen kun latasin kuvan tänne ja kyllä,nauratti myös:) Ollaan ehkä sitten väsyneitä molemmat:) Ja niinpä,valoa! Ihanaa!

   Poista
 2. Kuulostaapa tutulta. :) Täälläkin on ollut töitä, aurinkoa ja herkkuj - viimeisenä mainuttuja ehkä vähän liikaakin... :) Ja nyt on teen sijasta mukisa kaakaota, suklaaleivos löytyy täältä myös.

  Teillä on niin sieviä astioita! Olen niitä jo pitkään ihastellut.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Sinun kuvissa on ihan kevät. Ja noita astioita ihailen minäkin ja sinulla oli edellisessä postauksessa aivan ihana keväinen paita, kaunista :D

  VastaaPoista
 4. Your cucumbers look like a smiling face :)

  VastaaPoista
 5. that breakfast looks wonderful!

  VastaaPoista