Pages

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Talvi pitää vielä tiukasti otteessaan,mutta onneksi on aurinko. Valo antaa voimaa ja tuntuu niin hyvältä - kunhan ei ole huomaavinaankaan likaisia ikkunoita tai lattialla pyöriviä pölypalleroita. Tekee mieli olla ulkona ja antaa koirien juosta jäällä ja lapsen möyriä lumihangessa,laittaa jotain itämään,ostaa helmililja tai ehkä pari kun ne ovat niin kauniita,käydä pitkästä aikaa kirjastossa ja löytää hyvää luettavaa,opetella vihdoin virkkaamaan ja oi,vaikka mitä. Kuulostaa ihan keväältä minusta.

Winter still has a grip of us,but luckily there's sun. Light gives me strenght and feels so good - as long as you take no notice to dirty windows or dust bunnies running around on the floor. I feel like being outside and let the dogs run loose on the ice and let P. crawl on the snow blanket,to sprout something,bying a grape hyacinth or maybe two because they're so pretty,go to a library and find some good books,finally learn how to crochet and oh,so much else. Sounds like spring to me.

8 kommenttia :

 1. Ihania kuvia jälleen, kevättä.
  Tykkään niin blogistasi. On kuin kotiin tulisi;).
  Hyvää kevään jatkoa sinulle Niina
  -Kristiina-

  VastaaPoista
 2. Minusta on outoa, että minulle iskee näihin aikoihin aivan hirveä väsymys. Mutta kyllä se energiakin sieltä vielä tulee. Ihanaa, että tulee kesä.

  VastaaPoista
 3. Talven ote ei melkeinpä haittaa, kun keväästä on koko ajan enemmän merkkejä, ehkä pitäisi ajatella niin että se ennemmin vain pitkittää tätä iloa ja odotusta, kun kesä ei ole vielä lähelläkään = kesä ei ole vielä ohi! On kyllä ihanaa miten valo antaa virtaa.

  Minunkin pitää kiittää blogistasi, löysin sen joskus tässä talvella ja kuljin matkassasi tarinat taaksepäinkin. En ole vain tainnut kommentoida, tajusin vasta nyt. Kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Oh yes, I long for spring too. I need sun! And your pictures make me want to eat salad and fruit salad again, the only things I want to eat lately. Have a lovely day.

  VastaaPoista
 5. Onneksi piipahdin taas täällä-niin hyvä mieli tuli kuvistasi ja kirjoituksestasi.Kiitos!Kesääkin jo varovasti haaveilen...

  VastaaPoista
 6. Jes, keväältä kuulostaa - siltä, kuin olisi vähän ihastunut johonkin. Valo!

  VastaaPoista
 7. Huhuu, kevään tuoksut ovat tainneet eksyttää sinut pois täältä blogimaailmasta ;) Olisi kiva kuulla (ja nähdä!!) taas kuulumisia! =)

  -Jonanna-

  VastaaPoista