Pages

torstai 20. syyskuuta 2012


19 kommenttia :

 1. Hienot kuvat!Liisalla oli hyvin samantyyppisestä turkoosista pallokankaasta retroinen mekko.Melkein harmittaa että myin sen loppukesästä kirpparilla,olishan se voinut roikkua vaikka seinällä..Taitaa olla tuossa miun profiilikuvassakin Liisalla se mekko päällä.
  Lastenhuoneen tapetti on vaikuttava,ei lapsekas värimaailmaltaan mutta just sopivan herkkä kuvioinniltaan,tykkään hurjasti.Ja viel yhdistettynä tuohon maailman kauneimpaan nojatuoliin.Miulla on puikoilla saman värinen hattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Minuakin harmittaa jotkut kirpparilla myydyt vaatteet ja tavarat - siis varsinkin nyt kun tuli tämä toinen tyttö:) mutta onneksi kirppareilta kuitenkin löytää melkein kaiken saman mitä sinne on joskus vienytkin.

   Poista
 2. Your daughters room is lovely & playful.
  I love it!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana lastenhuone-kuva! Hauluaisin omille tytöilleni pienet nojatuolit, sopivia ei ole vielä tullut vastaan. Tuo teidän on tosi kaunis! Tuollaiset sängyt niillä oli, mutta möin pois kun malli rupesi tympäisemään. Mutta teidän tumma versio näyttää tosi hienolta, ihan erilaiselta kuin meidän olivat, meillä oli valkoiset.
  Ja uskomattoman kaunis tapetti!
  Mukavia syyspäiviä teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi,kiitos kovasti sinullekin! :) Nojatuoli on ihan "normaalikokoinen",näyttää aina jotenkin pienemmältä kuin on..juuri nyt istun toisessa samanlaisessa ja hyvin mahdun:) Ja tuo tytön sänky oli ennen aivan kamalan sävyinen,kellertävän valkoinen..siitä tuli kuin eri sänky kun mies maalasi sen! Mukavia syyspäiviä sinnekin!

   Poista
 4. Love ur photos!
  Have a nice weekend.

  Kristin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! Hope you're having a great weekend too!

   Poista
 5. Tyttösi huone näyttää todella kodikkaalta.

  VastaaPoista
 6. Beautiful!! I like (love!) it so much. Thanks for looking with you. With love, Herma

  VastaaPoista
 7. Wow I can't belive it that a natural color of nature, absolutely love it, I like being in the woods surrounded by that color.
  Have a nice weekend!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The colours are so beautiful now - and next few weeks before leaves fall. I love this time of the autumn so much:) Have a nice weekend too!

   Poista
 8. Olen muutamana aamuna ihaillut just tuota samaa villiviinin punaista. Kaikista mahtavin näky on kun rakennus on köynnöksen peitossa ja syksyllä tulipunainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,sellaiset rakennukset ovat ihania! Niitä näkyy täällä onneksi paljon:)

   Poista
 9. Gorgeous pictures, I love the colours of those leaves and what a lovely room your little girl has. x

  VastaaPoista
 10. I am in love with your little one's room!

  VastaaPoista