Pages

tiistai 25. syyskuuta 2012


Vauva on tänään tasan kaksi kuukautta ja se tuntuu ihan uskomattomalta! Miten nopeasti aika onkaan mennyt...vaan silti hän on onneksi vielä ihanan pikkuinen:) Saamme paljon suloisia hymyjä joka päivä ja vaikka illat ovat olleet aika rankkoja,kaikki on mennyt muuten hyvin. Nimikin on jo,mutta se pidetään salassa vielä vähän aikaa. Kuvissa on viikon takaisia kirpparilöytöjä,venyttelevä pikkupantteri,nimijuhlan kutsukortti ja eilen kerättyjä omenoita joista teimme äsken piirakan ja siitä tuli superhyvää! Namm. 
Vaan nyt pitää mennä taas,mukavaa viikon jatkoa kaikille!

Baby is exactly two months today and it feels so unbelievable! Time has gone so fast...but luckily she's still lovely tiny:) We're getting lot's of sweet smiles every day and although evenings have been quite hard,everything has gone very well otherwise. She has a name,but we're still keeping it secret for a while. In these pictures: some last weeks flea market finds,streching panther,invitation card for baby's nameparty and apples we picked yesterday and of which we did a pie moment ago - it was supergood! Yumm. 
But now I have to go again,hope you're having a nice week!

9 kommenttia :

 1. Minä tykkään sinun blogista tosi paljon. :)
  Olen Japanilainen suomessa. Minä opiskelen suomea lukemalla sinun blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,onpa mahtavaa kuulla! Kiva jos minusta ja blogistani on jotain hyötyä:)

   Poista
 2. Love that stretching panther pic!

  VastaaPoista
 3. Asutteko te aulangolla? Ja ootko Hämeenlinnasta kotoisin, kun näytät vieraalle...yleensä tietää kaikki ulkonäöltä...olisi joskus kiva treffata ja tutustua, kun meitä yhdistää bloggaamisen lisäksi kaupunki ja päiväkotikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,asutaan:) Ja oon Hämeenlinnasta kotoisin,mutta koulut kävin Parolassa ja sit asuin hetken Katinalassa ja viimeset neljä vuotta täällä Aulangolla. Olis kyllä kiva nähdä! Meidän tytötkin on saman ikäisiä:) Pitäiskö sopia treffit jollekin päivälle vaikka spostin kautta?

   Poista
 4. I love the baby sheltered it's adorable
  the picture you have chosen for the party is very cute.

  a big hug for you and for your babies!

  VastaaPoista
 5. hienot kirpparilöydöt ja ihana kuva pienestä:-)

  VastaaPoista