Pages

perjantai 19. lokakuuta 2012

° ° ° ° ° °

- löysin reilu viikko sitten kirpparilta tuon yläkuvan kaapin ja eilen se pääsi vihdoin paikalleen kun vaihdoin olohuoneen järjestyksen. Piristi kovasti,koti tuntuu kivasti vähän uudelta.
- Elli hymyilee ja kujertelee ihanasti,kertoo kovasti juttuja ja seuraa kiinnostuneesti isosiskon touhuja. Eilenkin Peppi esitteli Ellille leluja ja kirjoja varmaan puoli tuntia ja Elli vain tuijotti ihastuneesti ja kujerteli välillä. Niin suloista! (ja Sophie-kirahvi on paras!)
- olen kovasti kaivannut kumisaappaita ja sadetakkia tällä viikolla. En edes muista sateetonta päivää. Kyllästyttääääää. 
- sateesta huolimatta käytiin tänään tyttöjen kanssa kaupungilla ja oli mukavaa. Ostettiin synttärilahja kohta 2-vuotiaalle pojalle ja lisäksi Peppi osti itselleen pienen ponin,ihan omilla rahoillaan. Minä ostin vain minttusuklaata - sitä ja kuumaa mustikkateetä seuraavaksi. Hyvää viikonloppua kaikille!

- I found that cabinet (in the top picture) from a flea market about a week ago and yesterday it finally got its place as I rearranged our livingroom. It cheered up a lot and now our home feels bit new,it's nice. 
- Elli smiles and coos lovely,"tells" lot's of stories and is very interested to watch her big sister's plays. Yesterday Peppi showed Elli toys and books at least for half an hour and Elli just stared admiring and cooed at times. It was so sweet! (and Sophie the giraffe is the best!)
- I've been really missing wellies and a raincoat this week. I can't even remember when was the last rainless day. So booooring. 
- despite the rain we went to town today and it was nice. We bought a birthday present for soon-to-be 2-year old boy and in addition Peppi bought herself a little pony,with her own money. I bought only mintchocolate - that and some blueberry-tea next. Wishing you all a great weekend!

10 kommenttia :

 1. Kaunis kaappi! Voi kuinka on ihana tunnelma ylimmässä kuvassa.
  Täällä sataa kans koko ajan. Huomiseksi lupasivat aurinkoa, tuntuu aivan epätodelliselta, voiko se olla totta.
  Suloinen Elli♥

  VastaaPoista
 2. Suloisia sadepäivän hetkiä teillä ollut.Ja tyttösi ovat ihanat.Toivon hyvänmielen viikonloppua sinulle lämpimästi

  VastaaPoista
 3. Ihana on kaappi ja mukavia kuvia:)

  VastaaPoista
 4. Teillä on aivan hurmaavannäköinen koti! Ja Elli-vauva on niin suloinen -- Aino tuossa vieressä kyselee, koska hän saa vauvan ja sitten kun se vauva tulee, voidaanko ostaa myös tuommoinen kirahvi :)

  VastaaPoista
 5. Voi että! Oon ihan sanaton täällä, kun vasta katselin nuo edelliset kuvat ja nämä :) Kauniita!

  Hieno kaappi! Pieniin laatikoihin saa kätevästi kaikkea pientä piiloon :) Mulla on nojatuoli etsinnässä, täytyisi vaan löytää se just oikeanlainen.

  Tänään ainakin täällä paistaa aurinko, ihan erilainen olo heti herätessä, kun valoa tulee ikkunasta :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis kaappi! Mulla on vähän saman tapainen, mutta avohyllyt ja lasiovet alla. Aurinkoa täälläkin tänään, haravointia tiedossa!

  VastaaPoista
 7. Hieno kaappi!Teillä on kaunista,tunnelmallista,sellasta kotipesäfiilistä,tykkään hurjasti.Ja voi noita tyttöjä,ihanat.Tääl on ompelukset sylissä koko ajan ja joululahjat jo mielessä,vielä olis esikoisen 5-v synttärit ennen joulua juhlittavana,niihin ei oikein vielä oo suunnitteluintoa löytyny.Liekö johtuu teemasta,Unto haluaisi Angry Birds-synttärit,uh.Koskaan ei oo edes peliä nähnyt mut oheiskrääsää tulee joka tuutista niin että lapsen saa niilläkin koukuttumaan.

  VastaaPoista
 8. Kaappi on hurjan ihana! Tuommoinen on täälläkin hakusessa, kävisipä yhtä hyvä tuuri ja kaappi tulisi pian vastaan :) Täälläkin monta päivää vain satoi ja satoi ja satoi, mutta eilinen oli aurinkopäivä, tästä päivästä näyttää tulevan myös. Ihanaa :)

  VastaaPoista
 9. Miten suloinen tuo teidän pieni on, niin ihana katse. Sinun kuvista säteilee sellaista onnea :)

  VastaaPoista
 10. I just saw your blog at barewunderbar.blogspot.com. Your pictures are amazing! I just had to join your blog. I am looking forward to following your life :)

  VastaaPoista