Pages

maanantai 10. joulukuuta 2012

Mukavia mutta aina vaan niin kiireisiä päiviä. On ollut pienet juhlat naapurissa,kuusen ihailua torilla,hieman lämmenyt sää,iltakiukutteluja muuten niin reippaan Pepin kanssa,askarteluja,vähän kutomistakin,todella paljon teetä (kurkkuun sattuu,au),ihana Elli,ensimmäiset ajatukset joululahjoille ja koko joululle ja ihan pieni säikähdys - aattohan on jo kahden viikon päästä! Hui.
 
Nice but always so busy days. There's been small party at our neighbours,admiring the christmastree at market square,a bit warmer weather,evening-crankiness with otherwise so cheery Peppi,crafting,bit knitting too,lot's and lot's of tea (I have a sore throat,ouch),lovely Elli,first thoughts about Christmas-presents and about Christmas itself and a tiny scare - only two weeks till Christmas Eve! Yikes.

9 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Thank you Kay:) Wishing you nice days before Christmas!

   Poista
 2. Siis se on tosiaan jo kahen viikon päästä..
  *Vähän isompi säikähys..*
  Onko tuo söpöliini sinun? Viimeksi kun olen täällä käynyt niin oli vain se isompi tyttönen, hmm, muistanen oikein?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,söpöläinen on minun myös:) Elli on nyt neljä ja puoli kuukautta,että jos olet kesällä täällä käynyt niin silloin on ollut vain Peppi:)

   Poista
 3. nice weekend!! your boots are beautiful too!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! Those are favourites..but I'm always jealous about your shoes..:)

   Poista
 4. Ihan pieni hienohelma nappisilmä neitonen.Miten tuo lapsi vetoaakin niin kovasti minuun joka kuvassa,hänellä on jotenkin sellainen ikiaikaisen viisas katse.Tai sit miulla vaan on vauvakuume :) Ääh,kaks viikkoako..Olis aika monta neulomusta ja puolet lahjaideoista viel kaupoissa niistä mitkä pitää ostaa.Tää joulu on stressannu varmaan kuukauden jo,ehkä kaikkien aikojen kituliain rahatilanne ja mahdolliset talokaupat vähän vaikuttaa jouluintoiluun mutta nyt on pikkukuusi lapsilla ja pari piparia roikkumassa ja iso purkillinen leivottuna.Tuntuu etten oo tehny mitään joulun eteen vaikka torttutaikina on jääkaapissa ja puurot keitetty piirakoita varten ja mies kaupassa ostamassa ruisjauhoa 5min ennen sulkemisaikaa.Kohta siirryn sohvalle tuijottamaan ihanmitävaan telkkarista ja tikkuan yhden lapasen tänä iltana viel valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii,vauvakuume voi olla syynä kyllä:)
   Ja siis mitä ihmettä,sinähät olet tehnyt jo vaikka mitä!! Mä en ole OIKEASTI tehnyt yhtään mitään! En ole leiponut mitään enkä ehtinyt tänä vuonna edes ottamaan tonttu-kuvia tytöistä:(( ja voi,kutoakin olisin halunnut monta lahjaa mutta en vaan ole ehtinyt. Ja meilläkin rahatilanne nyt tosi huono..ahdistava suorastaan. Vaan koitan keksiä lahjat tärkeimmille,muille vaikka myöhemmin jotain itsetehtyä tai kivaa tekemistä yhdessä ym. Mukavaa joulun odotusta Kaisa!

   Poista
 5. Joulu tulee varmasti yhtä ihanana kuin aina ennenkin ilman suurta ahdistusta tekemättömistä hommista niin haluan luottaa mutta tosiaan -apua :D kaksi viikkoa enää!♥Kiitos sinulle kun ehdit minuakin auttaa.Ja tykkään niin näistä kuvastasi .

  VastaaPoista