Pages

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Yhä vain kaunista ja kylmää mutta myös kivaa. Ellin kipsi otettiin eilen pois ja voi kuinka iloinen tyttö meillä onkaan ollut! Yö meni todella hyvin ja tänään Elli on ollut niin kiltti koko päivän - jokeltanut,kujertanut,kiljunut,kertonut juttuja,hymyillyt ja nauranut vain. Ihanaa:) Lisäksi on ollut paljon hyvää teetä ja kaurakeksejä,lahjaostoksia kirpparilta,muutama pikaisesti napattu kuva ja kaapista esiin kaivettu kangas pöytäliinana - eikä se ole edes ryyppyinen! Oikein hyvä päivä siis,toivottavasti teilläkin on ollut!

Still beautiful and cold but also nice. Elli's plaster cast was removed yesterday and oh how happy girl we've had! Night went really well and today Elli has been so kind all day - she's just been babbling,cooing,squealing,telling stories,smiling and laughing. So lovely:) There's also been lot's of good tea and oat-cookies,bying presents from a flea market,few quickly taken pictures and an old fabric I dug out from a closet as a tablecloth - and it's not even wrinkled! So it's been a really good day,hope yours have been too!

6 kommenttia :

 1. how cute! good news!
  I'm glad that ELli is better!
  Enjoy your tea and your always delicious cookies and candies.I always want to taste ;)
  Happy itsenäisyyspäivä!

  VastaaPoista
 2. Oh! Your pics always make me hungry ^^
  I'm very happy for Elli!!! Good good good!
  Wish you a nice end of week ;)
  Fay

  VastaaPoista
 3. ihanaa itsenäisyyspäivää! Ja voi kuinka mukavaa on kuulla,että Elli voi hyvin ja pääsi eroon kipsistään,varmasti ihana tunne teille kaikille:-)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, että Elli pääsi kipsistään ja on elämänsä kunnossa! Tyttöhän näyttää kuvassa siltä, että "taidanpa lähteä juoksemaan...". Iloinen ihana pikkuneiti!
  Mukavaa loppuviikkoa teille. Nautitaan talvesta nyt kun pakkasetkin vähän hellittivät!

  -Tuuli-

  VastaaPoista
 5. Onpahan riemastuttava kuva tuo alin. Tarttuu tuo hyvä tuuli väkisinkin. Minulta on mennyt ihan ohi teidän kipsivaihe, mutta onneksi se on nyt ohi.

  VastaaPoista
 6. She does look so happy. She's such a cute baby! Love your photos x

  VastaaPoista