Pages

perjantai 25. lokakuuta 2013

- aika paljon kirsikkateetä ja pistaasijäätelöä 
- kiva kyläily ja siellä ihanat,toisiaan ihmettelvät pikkuiset
 - sadetta,harmaata ja niin pimeää,aamuisin on pahinta
- pitkästä aikaa innostus kutoa jotain muutakin kuin ranteenlämmittiä,kiitos Kerällä-kirjan
- pienten Halloween-juhlien suunnittelemista ja viikko aikaa keksiä minulle ja Ellille kivat asut. Nopeita,halpoja ja helppoja ideoita? Peppi haluaa olla prinsessa,yllättäen:)
- Elli on 1 vuoden ja 3 kk tänään. 10,6 kiloa,79 senttiä. Sanoo kukka,kakka,tyttö,vauva,kauppa,ishi,äiti,tata/tätä (yleensä tarkoittaa napaa mutta voi olla joku muukin) ja yrittää kovasti sanoa paljon muutakin,yllättää minut joka päivä jollakin uudella sanalla tai taidolla,on melkein aina ihanan hyväntuulinen ja hassu mutta jos joku harmittaa tai ei onnistu niin sitten menee hermot,tykkää kun menen piiloon tai jos leikitään hippaa,rakastaa musiikkia (erityisesti reggaeta) ja alkaa tanssimaan aina kun vain kuulee musiikkia...ja oi,voisin jatkaa listaa loputtomiin! :)

Ihanaa viikonloppua!

- quite a lot of cherrytea and pistachio-ice-cream
- nice visit and lovely little ones wondering each other
- rain,grey and so dark,mornings are the worst 
- after a long time I feel like knitting something else than wristwarmers,thanks to my new yarnbook
- plannig a small Halloween-party and a week left to find some costumes for me and Elli. Fast,cheap and easy ideas? Peppi want's to be a princess,how surprising:) 
 - Elli is 1 year and three months old today. 10,6 kg,79 cm. She says flower,poop,girl,baby,shop,daddy,mommy,belly button (well almost) and tries to say a lot more,surprises me everyday with a new word or a skill,is almost always in a good mood and funny but when something goes wrong she gets really nervous,likes when I go hiding or we play tag,loves music (especially reggae) and starts to dance every time she hears music..and oh,I could go on forever with this list! :)

Have a lovely weekend!

19 kommenttia :

 1. E. is a "big girl" yet! And so many words? She is very ingenious! :)

  VastaaPoista
 2. lovely fresh pictures, looks like it's getting chilly where you are. I love the picture of the babies looking at each other, so inquisitive!
  http://ahandfulofhope.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much! And oh yes,really starting to get chilly here..only + 4 °c today and heavy rain:(

   Poista
 3. Pienelle voisi laittaa mustaa/harmaata ylle (jos on) ja tehdä hiuspantaan tai sellaiseen pääpantaan jos pysyy pienen päässä paremmin esim hiirenkorvat. Nehän voisi tehdä virkkaamalla/neulomalla. Hännän voisi tehdä vaikka vanhaan sukkahousun lahkeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Tein nyt kuitenkin pikaisen lammas/pupu asun,ei ollut oiken yksiväristä. Eikä pantaakaan niin tein pannankin itse:)

   Poista
 4. Tarkkaan pikkuiset katselevat. Tykkään niin lukea näitä Elli-listoja! Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,onpa kiva kuulla! Tuntuu välillä hölmöltä kirjoittaa kamalastt Ellistä kun yleensä vaan jaarittelen kaikienlaista yleistä..mutta ehkä nyt uskallan kirjoitella useamminkin:))

   Poista
 5. Oi miten kauniita, tunnelmallisia kuvia sinulla onkaan. Selasin pitkästi taaksepäin, ja liitän sinut blogilistalleni.

  Ystäväni muutti juuri Hämeenlinnaan, ja pari visiittiä on tehty. Kiva katsella kuvia sieltä siis.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Ihana sinä !Voi kiitos näistä suloisista posteistasi täälä.Ne ilahduttavat kauneudellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,kiitos itsellesi taas! Ihanaa että lämmittimeni ovat suosittuja teillä:))

   Poista
 7. Ihana lukea Ellin hauskoja temppuja. Niin suloinen pikkuinen (vaikka kuitenkin jo niin iso tyttö), tulee itsellekkin hyvä mieli aina iloisista pikkuisista. :)

  Viimeinen ja ensimmäinen kuva - ♥

  Mukavaa Halloweenia teille, minäkin olen menossa kahden kaverin juhliin ja noidaksi pukeudun, vaikkei kyseessä olekkaan perinteiset lasten juhlat. Yleensä ehdottaisin pukeutumisteemaksi noitaa, jotain pirua tai jos ei muuta oikein keksi, niin vanha valkoinen lakana päälle ja haamuasu on valmis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,kiitos!! Kiva kuulla että Ellin temput kiinnostavat:) Hyviä ehdotuksia,mietin samoja itsekin mutta Ellistä tuli lammas/pupu ja minusta kasari-Niina ja Peppikin päätti sitten olla kissa:)

   Poista
 8. I'm a big fan of your blog. Always waiting a new post and cheer on your life events. Thank you for being so inspiring!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,thank you very much!! Really lovely to hear that,oh my:)

   Poista
 9. Oi voi, yksivuotiaat ovat kyllä niin ihania!

  VastaaPoista