Pages

torstai 29. toukokuuta 2014

Helatorstai. Mukava laiskottelupäivä ennen kiireistä työviikonloppua. Saatiin ystäviä kylään ja ihanaa raparperipiirakkaa melkein suoraan uunista. Nam. Vaan hyi kun on ollut kylmää ja sateista. On villasukat,villatakki ja teemuki kädessä melkein koko ajan. Tytöt alkavat tylsistymään sisällä ja koti on kyllä sen näköinen että on vähän leikitty. Vaan jotain hyvääkin - eilen käveltiin katsomaan tulevaa evakko-kotiamme mikä oikein kiva ja ihan lähellä,Katajiston kartanon mailla. Matkalla löysin neliapilan ja se taisi tuoda ainakin vähän onnea kun saatiin tuo talo. Ensi viikon tiistaina tai keskiviikkona muutetaan ja samalla alkaa lattioiden avaaminen täällä. Aika jännää - ja jos unohtaa sen remontti-osan..:) 
Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

***

Ascension Day. Nice lazy day before the busy weekend at work. We got friends over and they brought us some delicious rhubarb-pie almost straight from the oven. Yum. But ugh how cold and rainy it has been. I have woolen socks,a cardigan and a teamug in my hand almost all the time. The girls are getting bored inside and our home really looks like there's been some serious playing going on. But something good too - we walked to see our new evacuation home which is nice and near. On our way there I found a four leaved clover and I guess it brought us at least bit luck as we got that house. We'll move next Tuesday or Wednesday and start opening the floors here at the same time. Pretty exciting - if you forget the renovation part..:)
 Have a super-nice weekend you all!

8 kommenttia :

 1. I love your blog! You're photos are great, your children and pets adorable, and I love that you translate your writing as well!

  VastaaPoista
 2. Olen katsellut kieloja etäisesti vain auton ikkunasta ohikulkeissa ja nyt tässä sinun kuvassasi. Toivottavasti vielä ehdin metsäänkin niiden luo, nyt on flunssa ja pakollinen sisäolo.

  Tosi hyvä lykky teillä tuon evakkokodin suhteen, ihanaa että talo on mieluinen. Ilmassa taitaa olla hieman seikkailun tuntuakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kieloja nyt joka puolelle,ihana huumava tuoksu metsässä! Toivottavasti olet päässyt keräämään niitä:) Ja kyllä,onhan tämä vähän kuin seikkailu..:)

   Poista
 3. Sain tänään kimpun kieloja keittiönpöydälle ystävältä ja kesä tuntuu todelta vaikka kovin viileää onkin.Ihanaa että väliäikainen koti löytyi teille noinkin läheltä -ja kiitos edellisen postisi viestistä, postia laitat sitten kun ehdit ja jaksat ,ei hätää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Posti lykkääntyi taas hetkellä muuton takia mutta yritän ensi viikolla ehtiä! Haleja!

   Poista
 4. Niina, in spite of what must be the stress of pending renovation, you manage to turn out the most beautiful collections of colors and images ever. You are so very inspiring. Thank you thank you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh wow,thank you so so much!! I'm blushing because of your words..:))

   Poista