Pages

tiistai 27. toukokuuta 2014

Viisi päivää / Five days

Mitä kaikkea ehtiikään tapahtumaan viidessä päivässä..

- helteet vaihtuivat viileyteen ja sateisiin mutta ei sen niin väliä. Mukavaa vaihtelua. Ja eipähän tarvitse kastella pihaa - saatiin nimittäin vihdoin tilattua multaa ja istutettua nurmikkoa toiselle puolelle pihaa. 
- miehen synttärit,veneilyä ja hyvää mansikkakakkua.
- monta kuvaa omenankukista juuri ennen kuin ukkonen ja kova sade hakkasivat melkein kaikki maahan.
- pari pysähdystä ranskalaisella torilla mikä oli taas kaupungissa. Kuvan pienempi mantelicroissant oli superhyvää,toinen leivonnainen jäi syömättä. Höh.
- paljon pyöräilyä ja iltaisin auringonlaskujen kuvaamista ja iltalenkkejä tyhjillä teillä.
- lupiinien,syreenien ja kielojen ihmettelyä ja ihastelua ja keräilyä.
- aika kamala yllätys pannuhuoneessa ja muuallakin - tukkeutunut viemäri,haljennut putki ja märkä läikkä välikatossa. Eli toisin sanoen olohuoneen ja keittiön lattiat auki ja kesä evakossa jossain. Mah-ta-vaa. Meni kyllä vähäisetkin kesä(loma)suunnitelmat ihan uusiksi. Ja kaikki muukin,oikeastaan. Ärsyttää ja vihastuttaa niin paljon että en mieti sitä nyt enempää. Mur. 
- jotain kivaa ja suloistakin - Iines synnytti sunnuntaina kolme pienen pientä pentua! Voi söpöys. Jatkossa siis paljon kissakuvia:) 
Mukavaa toukokuun loppua! 
*** 
Quite a lot can happen in five days..
- hot weather changed into coolness and rain but it's not that bad. Nice change. And now we don't have to water our yard - we finally ordered some soil and planted lawn on the other side of our yard. 
- E's birthday,some boating and delicious strawberry-cake. 
- many pictures of apple blossoms right before thunder and heavy rain beated almost all of them down. 
- couple stops at french market which was on the town again. That smaller almond-croissant on the picture was super yummy but no-one ate that other one. 
- lot's of cycling and shooting sunsets and walking on empty streets in the evenings. 
- admiring,wondering and picking lupines,lilacs and lilies of the valley. 
- quite an awful surprise on our boiler room and elsewhere too - blocked sewer,bursted tube and wet spot on the second floor/roof. So in other words we must open our living room&kitchen floor and spend summer in evacuation somewhere. Just great. All our little summer(vacation)plans has to be cancelled now and everything else changed too. I'm so irritated and angry that I wont think that anymore now. Grr. 
- something sweet and nice too - Iines gave birth to three tiny babies on Sunday! Oh cuteness. So lot's of cat-pictures coming:)

Have a nice end of May!

13 kommenttia :

 1. Ihanat kuvat! Ja kielojakin jo, oi. Viemärille pöh, mutta kaikki muu on mahtavaa! Varsinkin kissanpennut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija! Kissanpennut ovat kyllä niin söpöjä,en malta odottaa että silmät aukeavat ja lähtevät tutkimaan paikkoja..:) Ja ju,voi viemäri ja putki minkä teitte. Mutta kyllä se tästä,pikku hiljaa.

   Poista
 2. Voi sentään!Voimia evakkoon -huh meillä pari kesää sitten kylppärin putken halkeamisen takia kuuden viikon evakko tietenkin kesällä...no siitä selvittiin kiitos ystävien ja uimakelien:) voimia ja iloa arkeen kuvataituri nuo pikkuiset kisut aivan hirmuisen suloisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Ja kyllä tästä selvitään,harmittaa vaan niin kovasti. Mutta saatin ainakin kiva evakko-paikka,se helppottaa jo paljon:) yritän laittaa postia pian,lämmittimet tuossa edelleen odottavat..:/

   Poista
 3. Kesäevakko on ehkä onneksi helpompi järjestää. Mutta voimia pyöritykseen, iloa kisuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niinpä,samaa mietin itsekin..onneksi nyt eikä keskellä kylmintä talvea. Nyt on niin moni asia helpompaa.

   Poista
 4. Kauniiden kuvien taakse kätkeytyi siis ikävä yllätys myös. Tsemppiä sen kanssa! Tämä on elämää... Ja kiitos kauniista kesäisistä kuvista! Näitä on kiva katsella, kun kaivelee lapsille taas paksuja vaatteita esiin kouluun ja eskariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos,kivaa kuulla! Kesä antaa kyllä voimia paljoon - juuri nyt tähän vesivahinkosotkuun. Mutta elämää,sitähän tämä. Jos sitten seuraavaksi jotain kivaa..:)

   Poista
 5. I'm looking forward to seeing more pictures of these cute kittens :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha,good to hear that! :) I hope I can take some soon:)

   Poista
 6. Nämä sun kuvat on aivan upeita.
  Ja pohjoisessa elävälle tuovat niin paljon hyvää fiilistä, et tollasta se on kohta täälläkin.
  Valkovuokot vasta täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Ja kyllä,kohta sielläkin on ihan kesä! :)

   Poista