Pages

tiistai 26. elokuuta 2014

Syksyä ilmassa / Autumn is in the air

Puut notkuvat kypsyvistä kriikunoista ja omenoista. Sataa koko ajan tai omasta mielestäni ainakin ihan liian usein. Villatakki ja sukkahousut tuntuvat mukavilta päällä mutta kesää on silti ikävä. Laiskottaa ja tekee mieli vain käpertyä sohvan nurkkaan kutomaan tai lukemaan ja juomaan teetä. Omenapiirakkaakin tekee mieli ja jotain hyviä uunikasviksia. Kumpaakaan en ihan hetkeen saa kun ei ole keittiötä,mutta kutonut olen ja juonut paljon teetä. Mutta en löytänyt oikein mitään luettavaa kirjastosta,suosituksia otetaan siis vastaan..:)

P.S Toinen raidallisista pennusta löysi ihanan uuden kodin ja muutti sinne sunnuntaina. Sumea kuva minusta ja pennusta on sunnuntai-illalta,ehdin juuri töiden jälkeen hyvästelemään sen. Vielä olisi toinen raidallinen ja seurankipeä hurmuri jäljellä..joka on näköjään samanlainen kuin Iines pentuna,tulee kirjan päälle nukkumaan:)

***

Trees are bending of ripening damsons and apples. It's raining all the time or at least too often in my opinion. It feels nice to wear cardigan and tights but I still miss summer. I feel lazy and all I would like to do is to curl up in to a corner of the sofa to knit or read and drink tea. I would like to have some apple pie too and make some good veggies in the oven. I can't get either of those in a while as we don't have kitchen,but I've been knitting and drinking lot's of tea. But I couldn't find any good books from the library so please recommend me something..:) 

P.S The other one of the striped kittens moved in to a new lovely home on Sunday. That blurry picture of me and him is from Sunday evening,I said goodbyes to it after I came from work. We still have the other stripey one left. He's so sociable and such a charmer..and apparently he does the same as Iines when she was a kitten - comes to sleep on my book:)

17 kommenttia :

 1. laura salve, paljain jaloin. Kaikki Deborah Smithin kirjat. t päivi

  VastaaPoista
 2. I love these photos. I miss summer, but autumn will be gorgeous, too.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! And yes,you're right! I love autumn too but I'm always bit melancholic when summer ends.

   Poista
 3. No kyllä on syksyä ilmassa. Ihan vielä en olisi ollut valmis luopumaan kesästä, mutta eipä minulta siitä juuri kysytä. Oli sentään ihana kesä, seuraavaa saakin sitten taas odotella..
  Kauniita syyspäiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Ikävältä kyllä tuntuu..että nytkö se kesä taas jo loppui. Syksy on ihana mutta talvea en jaksaisi..

   Poista
 4. Mulla on taas se ongelma, että löydän joka kerta kirjastosta niin paljon ettei kaikki mahdu pyörän kyytiin, joten pitää ihan arpoa mitkä on pakko jättää seuraavaan kertaan. Just eilen kävin ja tulin taas monen tiiliskiven kanssa pois.
  Suosittelen venäläisiä klassikoita, niitä on aina kirjaston hyllyssä.
  Voisin tehdä pitkän listan suosituksista, mutten ole ihan varma luemmeko samantyyppistä kirjallisuutta. Minä pistin eilen varaukseen vihdoin Donna Tarttin Tiklin, kun jonot näyttivät supistuneen yhteen ennen minua. Jollet ole vielä lukenut Jumalat juhlivat öisin-kirjaa, niin sitä suosittelen ihan ykkösenä. En tiedä ketään, johon se ei olisi iskenyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on käynyt pitkään niin,että aina on kamala kasa luettavaa mutta nyt yhtäkkiä en löydäkään mitään. Olen muistaakseni lukenut tuon Jumalat juhlivat öisin mutta en ole varma,ehkä pitää lainata se uudestaan. Ja Tikli on pitänyt lainata jo pitkään,hyvä kun muistutit!

   Poista
 5. What a beautiful summer ending you shared with us! Thank you..

  VastaaPoista
 6. Ihana pyllerö siellä kurkkii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,onneksi ehdin napata kuvan,oli niin söpö:)

   Poista
 7. Kaikki Vivi-Ann Sjögrenit ja Toven aikuisten novellit...aloita vaikkapa Reilua peliä-teoksesta...
  ihanaa että kisut kotiutuvat hyviin koteihin hassua miten minäkin jäin seuraamaan niitä vaikka välimatkaa on.Kauneinta syksyä sinulle aina niin kauniiden arjen ja juhlan kuvien tallentaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sjögreneitä olenkin lukenut monta,ne ovat hyviä. Tovea en ole tainnutkaan lukea,monta kertaa pitänyt. Tarviikin laittaa taas muistiin! Kissoja oli kyllä ihana seurata,ikävä jäi..

   Poista
 8. Valokuvasi ilahduttavat arkihetkiä täällä monesti. Ihanaa, että löysin blogisi.

  VastaaPoista
 9. Rohkea, pieni raitapentu on sopeutunut hienosti laumaansa ja saanut nimekseen Kasimir. Hän on todellinen hurmuri (paitsi aluksi tuon itämaisen mielestä). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,mahtavaa kuulla!! Meidän täytyy tulla kyllä joku päivä katsomaan sitä:)

   Poista