Pages

lauantai 30. elokuuta 2014

Helsingissä / In Helsinki

Kävin torstaina Helsingissä ja oi kun oli kivaa. Olin ihan yksin ja se oli aikamoista luksusta. Kävelin jalat rakoille,otin valokuvia,kurkin sisäpihoille,kävin kaupoissa,juoksin sateessa,herkuttelin Fleuristessa ja näin ihanan Susannan. Voitin hänen kivassa arvonnassaan pienen pilean,minkä kävin samalla hakemassa. On se vaan söpö! Pääsin myös kurkkaamaan Susannan kotiin ja se oli livenä vielä paljon hienompi kuin kuvissa. Ja nyt oma koti näyttää aivan liian ahtaalta ja täydeltä ja tavaran määrä ahdistaa - ensi viikolla alkaa sitten Suuri Karsiminen..:)

I went to Helsinki on Thursday and oh it was so nice. I was all by myself and it was quite a luxury. I walked so much I got blisters,took pictures,peeked into inner courts,went to shops,ran in the rain,feasted in Fleuriste and saw lovely Susanna from Pikkuvarpunen. I won a little pilea in her nice give-away and went to get it at the same time. It's so cute! I also get to peek in Susanna's home and it was much greater live than in pictures. And now our home looks way too cramped and full and the amount of our stuff really bothers me - so The Gret Weeding Out starts next week..:)

17 kommenttia :

 1. Tuo koira näyttää kyllä epätoivoiselta. Oikeastaan näyttää samalta kun mun lapsi joka joutuu vaipan vaihtoon kun luulee pääsevänsä rinnalle. Pienesti huvittavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli juuri herännyt ja ihan pöllämystynyt..:)

   Poista
 2. Miten se tuo pääkaupunki näyttääkin niin kivalta sun kuvissa! Itsellä taitaa aina olla kiire siellä käydessä, joten sitä ei osaa nauttia citykauneudesta...
  ps. Tsemppiä karsimiseen! Se tekee hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta on aina ihanaa kuvata Helsingissä,siellä kun oikeasti riittää kuvattavaa joka puolella eikä kaikki tuijota kun kulkee kamera kaulassa:)
   Ja jep,karsiminen on kyllä kivaa!

   Poista
 3. good morning from berlin…….thank you so much for the very nice pictures!!!! Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Well good evening to you and thank you very much!

   Poista
 4. Ihanat kuvat jälleen kerran! Tuollaiset päivät on niin kivoja, että on aikaa kierrellä kaikki putiikit ja kahvilat läpi. Karkkikauppaa en ole koskaan nähnytkään, näyttää söpöltä. Mulle on käynyt ihan sama nyt lähiaikoina, kun olen vieraillut sattumalta kahden ystävän kodissa, joissa tuli niin se tunne, että onpa meillä paljon tavaraa kaikkialla. Karsinta täälläkin siis menossa! Pääsehän kivat jutut paremmin esillekin, kun on tilaa ympärillä. Voihan niitä sitten kaivaa esiin taas myöhemmin ja vaihdella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Karkkikauppa oli Punavuoressa,Merimiehenkadulla muistaakseni..oli kyllä söpö mutta vähän turhan kallis minulle. Mutta oli kyllä tosiaankin ihanaa kun pystyi pysähtymään mihin vain ja mennä minne vain.
   Ja niinpä,tuntuu juurikin siltä että kaikki kivat jutut vaan hukkuvat tänne kaaokseen ja muiden romujen joukkoon. Vielä on ihan kamalasti hommaa,mutta vähän sain jo karsittua ja hyvältä tuntuu:)

   Poista
 5. Huikean kaunis, hurmaava Helsinki-sarja, kiitos tästä!

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos <3 Ja ihana kun kävit, onneksi satoi, niin ehdittiin rupatella kauemmin. Ja tervetuloa uudelleen! S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niinpä,kerrankin satoi sopivasti! Ja kiitos itsellesi,pilea voi hyvin ja oli ihanaa nähdä! Toivottavasti nähdään pian uudestaan:)

   Poista

 7. Kuten valokuvia, pidän hiljainen paikka.

  Tykkään pelata online-peli, kuten RuneScape.I aina ostaa kohdetta online.So olen perehtynyt turvallisin ja kätevä tapa ostaa RS Gold online.There ovat: http://www.rsgoldfast.com/

  VastaaPoista