Pages

perjantai 26. syyskuuta 2014

Sekalainen lista / Miscellaneous list

- kiva uusi kirppis tuli kaupunkiin,käykäähän hämeenlinnalaiset kurkkaamassa! Minullakin on pöytä siellä,kodin tyhjennys on tuottanut tulosta - siellä on ainakin lastenvaatteita,leluja,laukkuja,vanhoja maljakoita,pulloja,tyynyjä ja sen sellaista.
- omenoita omenoita omenoita! Vielä kun pääsisi sen piirakan leipomaan,ai että. Mutta nyt on keittiössä sentään jo tiskikone ja -allas ja vedet,jee! Olen niin innoissani!
- kudon ainakin hetken joka ilta sen jälkeen kun tytöt ovat menneet nukkumaan. Kaikkea helppoa,aivot-narikkaan-kutomista,mitä ei tarvitse yhtään miettiä..eli huiveja,vilttejä ja ranteenlämmittimiä. Onneksi ovat tarpeellisiakin juuri nyt.
- ostin uudet lakanat H&M Homesta ja tykkään niistä niin. Paitsi että näyttävät ihanilta niin tuntuvat myös. Ja ehkä parasta - koirien karvat eivät näytä tarttuvan niihin ollenkaan!
- Iines tykkää avokadosta. Huomasin sen toissapäivänä kun se kävi varastamassa avokadon puolikaan lautaseltani ja söi sen tyytyväisenä lattialla. Ja tänään kyttäsi vieressäni kun söin salaattia missä oli avokadoa..oli pakko laittaa sille omaan kuppiin oma pala. Syökö muiden kissat avokadoa? :)

***

- a nice new flea market opened in our town,I took a table from there right away. 
- apples apples apples! Oh how I would love to make a pie out of them. But now we already have a dishwasher and a sink and water in our kitchen,yey! I'm so excited!
- I always knit at least for a while after the girls has gone to bed. All kinds of easy knits which I don't have to think at all..scarves,blankets and wrist warmers. Good thing they're all necessary too.
- I bought new sheets from H&M Home and like them so. They don't just look lovely,they also feel great. And maybe the best thing - our dogs hair doesn't seem to stick on to them at all!
- Iines likes avocado. I noticed it the other day when she snatched a half avocado from my plate and ate it happily on the floor. And today she lurked me while I was eating an avocado salad..I had to put some on her own cup. Anyone else has a cat who eats avocado? :)

15 kommenttia :

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Fall seems to be there ... pretty colors.
  I will do the test but I think my cat is able to eat the lawyer because they eat cucumber, bread, ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! And apparently avocado is poisonous to cats - didn't know that! So maybe you shouldn't do the test..:) But our cat eats bread and cucumber too! Funny cats:)

   Poista
 3. Saako kissat syödä avokadoa? Koirillehan sitä ei saa antaa... Kun meidän poika söi sitä ja puolet oli lattialla, olin ihan hysteerisenä noukkimassa niitä ylös...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ne kai sitten saakaan syödä..ei tullut mieleenkään että voisi olla niille pahaksi. No,ei pidä enää sitten antaa..

   Poista
 4. Onko tuo ihana kukkakuosinen juttu siis lakana? Ajattelin sen ensin pöytäliinaksi ja meinasin tulla kehumaan ihanaa pöytäliinaa.

  Oijoi, taisi iskeä kukkalakanakuume tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,on pussilakana H&M:ltä..:) Käy ihmeessä kurkkaamassa onko siellä vielä näitä,nämä on aivan ihanat!

   Poista
 5. Hei! Ihania kuvia sinulla. Kissoille ei pidä antaa avokadoa, aiheuttaa nesteen kertymistä rintaonteloon ja saattaa vaikeuttaa hengitystä. Avokado ei sovi myöskään koirille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos myös tuosta selvityksestä - googletin tuota asiaa eikä missään lukenut mitään että miksi sitä ei saa antaa kissoille/koirille. Tuo selvensi.

   Poista
 6. Ihana tuo kisuli! Ja oi, kynntilöiden kulta-aika on taas alkanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo,ihan mahtavaa! Kynttilät on niin ihania.

   Poista
 7. Omenoita täälläkin, ihan loputtomiin saakka... Vielä pitäisi jaksaa tehdä muutama satsi omenasosetta.. Yhden piirakan olen vasta tehnyt, ehkä sunnuntain kunniaksi toinen?

  Meillä koira rakastaa paprikaa. Kun luen näitä avokado-kommentteja täällä, ehkä pitää tarkistaa onko paprika sallittu ruoka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paprikasta en tiedä,tuli tuo avokadokin ihan yllärinä. Iines on kyllä ihan voimissaan että ei ainakaan ulospäin näy että söi pari palaa avokadoa..:)
   En ole tehnyt tänä vuonna omenoista mitään kun ei ole sitä keittiöitä..ehkä piirakan ehdin vielä leipomaan kun omenoita riittää ja keittiö pikkuhiljaa muodostuu. Harmittaa kun nyt suurinosa ompuista menee hukkaan kun ei niitä kaikkia mitenkään voi syödä.

   Poista
 8. Kiitos uudesta kirppisvinkistä, täytyykin tarkastaa paikka seuraavalla kirppisreissulla. Tännekin sais tulla joku uusi kirppis, että olis enemmän kierrettävää.

  Kyllä meilläkin yksi kissa maistelee avokadoa mielellään ja kaikkea muutakin vihreää ja ystävän pentukissa varastaa avokadot leivältä. Eläviä ja hyvin hengittäviä ovat molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä siellä,jo pelkkä paikka/rakennus on kiva,vanha makasiini,isot ikkunat ja vaikka mitä.
   Ja niin,en nyt oikein tiedä uskaltaako sitä avokadoa enää antaa..niin outoa vain ajatella että se olisi kissoille myrkyllistä. Mutta tämäkin siis elävä ja hengittävä ja ihan normaali on:))

   Poista