Pages

tiistai 30. syyskuuta 2014

Syyskuun viimeinen / Last day of September

..oli tuulinen,kylmä ja kaunis päivä. Käytiin pyöräilemässä,leikkipuistossa,Kelassa,postissa,selailemassa alennusrekkejä (mistä löytyi tuo ihana mintunvihreä hame),kirpparilla,teellä ja kakulla pikkusiskon kanssa ja kaupassa. Sekalaiset kuvat ovat viikonlopulta ja tältä päivältä,on joukossa muutama vähän vanhempikin.
Syyskuussa oli aika paljon väsymystä ja ahdistusta ja remontti-ärsytystä,mutta myös paljon hyvää - valoa ja lämpöä ja ihania hetkiä. Nyt tuulessa on jo pysyvä kirpeys ja valo vähenee koko ajan..voi kunpa ei tulisi pimeää ja märkää syksyä ollenkaan! Tai voi kunpa voisin vain vetäytyä talviunille..

***

..was windy,cold and beautiful. We went biking,played in a playground,went to a post office,checked out some sale-racks (and found that lovely mint green skirt),went to a flea market,had tea and cake with my sistet and did grocery shopping. Miscellaneous pictures are from weekend and from today and a couple bit older ones too. 
There was quite a lot of tiredness and anxiety and renivation-irritation in September but also lot's of good - light and warmth and lovely moments. Now there's a lasting crispness in the wind and the light is decreasing all the time..oh how I wish that there would be no dark and wet autumn at all! Or wish I could hibernate..

4 kommenttia :

 1. Yearning for fall to showcase itself. Hints but it will be a few more weeks before fall comes my way. Enjoy your fall days!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! I will enjoy:) Hope you get a lovely autumn too,and soon!

   Poista
 2. Sinun kuvat on kyllä suoraan sanottuna aivan mahtavia! Eikä se ole pelkästään se kuva vaan se mieletön tunnelma. Inspiroit mua! Muutenkin sun blogi on yksi lemppareistani. Kiitos siitä :--) Tykkään myös kovasti sun tyylistä, vaatteiden ja oikeastaan ihan kaiken muunkin suhteen. Oli vakava halu päästä kehumaan, kun kerrankin voitin laiskuuteni ja kommentoin hihi :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apuaa..kiitos!!! Tässähän menee ihan sanattomaksi moisten kehujen ja ihanien sanojen vuoksi! Mutta aivan ihanaa kuulla että tämä pieni blogini inspiroi - ja kiitos myös että kommentoit! Kävin kurkkimassa blogiasi,niin kivoja kuvia ja tunnelmia sinullakin!

   Poista