Pages

lauantai 31. tammikuuta 2015

Aamupala Helsingissä / Breakfast in Helsinki

Marimekko kutsui minut aamupalalle Johan & Nyströmille Helsinkiin ja minähän menin! Kahvila ja uudet Marimekot olivat kyllä juuri niin hienoja kuin kuvittelinkin,aamupala maistui ja oli mukavaa nähdä tuttuja kasvoja blogien takaa. Tutustuin myös ihanaan Carolinaan - olemme seuranneet toisiamme instagramissa vaikka kuinka kauan joten oli kyllä hauskaa vihdoin nähdä! Aamupalan jälkeen sainkin hänet seurakseni ja käveltiin ja juteltiin monta tuntia. Pistäydyttiin kivoihin kauppoihin ja putiikkeihin ja käytiin vielä teellä ja kahvilla ennen kuin lähdin. Oli kyllä ihanin päivä pitkään aikaan - kiitos Marimekko,Johan & Nyström ja Carolina!

***

Marimekko invited me for a breakfast at Johan & Nyström in Helsinki and I went! Café and new Marimekko-products were just as fancy as I thought they would be,breakfast was yummy and it was nice to see familiar faces behind blogs. I also got to meet lovely Carolina - we've been following each other on instagram for ages so it was really great to finally meet! After the breakfast I actually got to spend time with her and we walked and talked many hours. We stopped by into nice shops and boutiques and had some tea and coffee before I left. I had the loveliest day - thank you Marimekko,Johan & Nyström and Carolina!

10 kommenttia :

 1. Sounds like a great event and a nice opportunity to meet fellow bloggers! It's funny I bought Marimekko napkins -not that common to find some in France- and I used them today for lunch.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It was! Marimekko is lovely and meeting new people is lovely too! :) And yey for Marimekko napkins!

   Poista
 2. meinasin just kirjoittaa että oliko toi joku Marimekko -kokooontumisajo - ja olihan se!

  VastaaPoista
 3. Päivä on ollut varmasti ihana! Linkkasin blogisi, kun mietin blogeja, joita seuraan kauniin kuvituksensa vuoksi. Sä näet tavallisuudessakin sen kauneuden ja osaat välittää sen kuvillasi, kiitos siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! Ja oi että,ihanaa kuulla! Välillä tämä blogi-homma tuntuu vähän hölmöltä ja kuvaaminenkin junnaa samoissa asioissa..mutta jos joku näkee näissä kuvissani kauneutta niin sitten olen tehny jotain oikein..:)

   Poista
 4. That sounds a great plan. And a breakfast is perfect to know new old friends and discover things.
  Hope you enjoyed a lot

  VastaaPoista
 5. Jaahas sitä ollaan pyöritty ihan täällä meidän kotikulmilla:)
  Tuolla kahvilassa on kyllä kieltämättä todella hyvät kahvit ja teet. Kivalta näyttää meno muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas,enpäs tiennytkään! Kivat on teidän kotikulmat!

   Poista