Pages

tiistai 27. tammikuuta 2015

Nothing much

Kaikenlaista mutta ei silti oikein mitään. Harmaata ja hiljaista,kuvaaminenkin kankeaa. Nämä tallensin:
1. Sunnuntai-kaakaot Leivintuvalla. Oltiin koko päivä sisällä (tytöt leikkivät ja minä siivosin ja haahuilin ja ihmettelin,niin outoa nykyään kun on sunnuntai vapaa) ja iltapäivällä piti lähteä ulos mutta päädyttinkin kaakaolle.
2. Tykkään niin näistä vierekkäisistä taloista ja niiden väreistä. 
3. Sunnuntai-maja. Peppi rupesi heti aamusta rakentamaan majaa ja tuossa tuo on ollut jo kolmatta päivää. Se on paras. Tänään aamulla ensimmäinen kysymys oli "ei kai isi ottanut yhtään tyynyä mun majasta?"
4. Tässä poseeraa eräs kaksi ja puolivuotias. Kaksi ja puoli!! (En oikeasti voi uskoa sitä!!)
5. Asioilla kaupungilla. Hikoiltiin kauppakeskuksessa,syötiin mysliä ja jugurttia,leikittiin kirjastossa,napsittiin pähkinöitä ja käveltiin lumisateessa. Elli nukahti rattaisiin mikä on nykyään aika harvinaista ja minä sain kotona ihanan rauhallisen hetken.
6. Kotimatkalla katseltiin oravan touhuja. Hyvää kuvaa en saanut,koska uudessa kamerassa on vähän liian lyhyt objektiivi,mutta orava oli söpö kuitenkin.
7. Iines joka toisinaan näyttää hieman huuhkajalta.
8. Väsynyt Elli Leivintuvan ovella.
9. Se rauhallinen hetki. Lempiteetä,appelsiinia,niitä pähkinöitä ja Tikli. Ja kukkiva narsissi!
10. Lego-leikit.

***

All kinds of things but still nothing much. Grey and quiet,even taking pictures feels clumsy. These I captured:
1. Hot chocolate on Sunday. We staeyd the whole day indoors (girls played and I cleaned and wandered and wondered,it's so strange to have a free Sunday) and we were supposed to go out in the afternoon but we ended up to have some hot chocolate instead.
2. I really like these houses and their colours.
3. Sunday-hut. Peppi started to build a hut first in the morning and now it's been there for three days already. It's the best. Peppi's first question this morning "Did daddy take any pillows from my hut?"
4. Certain two-and-a-half-year old posing here. Two and a half!! ( I really can't believe it!!)
5. Running some errands at town. Sweating in the mall,eating granola and yoghourt,playing in the library,eating some yoghourt-covered nuts and walking in the snowfall. Elli fell asleep in her pushchair which is quite rare now and I got a lovely peaceful moment at home.
6. On our way home we saw a squirrel. I couldn't get a proper picture with my new camera&its too short lens but the squirrel was cute though.
7. Iines who sometimes looks a bit like eagle owl.
8. Tired Elli on Café Leivintupa´s door.
9. That peaceful moment. Favorite tea,orange,those nuts and The Coldfinch. And blooming narcissus!
10. Lego plays.

9 kommenttia :

 1. Talvinen arki väsyttää välillä mutta kuvissasi on sekin on kaunista.Hyvää kevään odotusta pikkuhiljaa sinulle ja rakkaillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria..kevättä kohti onneksi mennään!

   Poista
 2. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

  VastaaPoista
 3. Meidän toinen kissa on välillä ihan kuin ilmetty Jabba, Star Warsista. Ulkonäöltään tosin vain, muuten oikein kiva ja kiltti kissi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa,en osaa kuvitella Jabban näköistä kissaa,voi raukkaa! :)

   Poista
 4. Hei Niina! Tuli vaan sanomaan -moi tännekkin! ja oli kiva nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva nähdä,ehkä törmätään joskus toistekin! :)

   Poista