Pages

lauantai 21. helmikuuta 2015

Muumimaailmassa / Moomin World

Käytiin torstaina Muumimaailmassa ystävien kanssa ja oli mukava reissu surkeasta säästä ja tylsistä automatkoista huolimatta. Tytöillä oli hauskaa ja minäkin pääsin halimaan Nipsua ja laskemaan mäkeä Ellin kanssa. 

We went to Moomin World with our friends on Thursday and it was a nice trip despite the lousy weather and boring car journey. The girls had fun and I also got to hug Sniff and slide with Elli.

10 kommenttia :

 1. Olen aika kateellinen Nipsun halaamisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,Nipsu oli (ja on) kyllä aika suloinen! Elli ei uskaltanut halata Nipsua joka odotti tassut ojossa niin mä sitten halasin:)

   Poista
 2. Oh, so wonderful!! We are dreaming about visiting this place one day (has to be before our children are too grown up, I guess ;)). I'm reading a novel by Tove Jansson, for adults, at the moment, so good.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh,well I hope you can go there soon! Peppi and her friend are 6 and half yrs and they weren't too big - they had lot's of fun there. I should read her novels for adults too:)

   Poista
 3. Love the Mumins. I just found out that the series is available on DVD. I think I need that at some point!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moomins are my all time favorite! We have some DVD:s,I like to watch them with my girls:)

   Poista
 4. Upeeta, että Muumimaailmaan pääsee talvellakin, kesällä olen käynyt monta kertaa ja aina yhtä ihana fiilis! Ja Naantalin talvi-ilmekin on ihan erilainen kuin kesällä. Oliko siellä ravintoloita ym. auki? Muumit on vaan niin kiehtovia meistä aikuisistakin "lapsista", niin aikuiseksi en tahdokaan, että ne lakkaisivat kiinnostamasta ��. Tytöillä oli varmaan talven hauskin päivä?

  Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,oli aika kiva nähdä Muumimaailma talvella! Kesällä ei olla koskaan edes käyty,mutta pitää kyllä käydä,silloin siellä on varmasti enemmän touhuttavaa:) Tytöt tykkäsivat kovasti!
   Muumimaailmassa oli ravintola ja kahvila ja pari kauppaa auki,varmaan oli vanhassa kaupungissakin mutta siellä ei ehditty kiertelemään.

   Poista