Pages

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

- Ellin hiukset kasvavat ehkä maailman hitaimmin (ihan oikeasti,tyttö on kohta kolme ja tukkaakin on ehkä juuri ja juuri sen kolme senttiä..) mutta saa niihin jo pinnin! Ja sekin pysyi päässä jopa viisi minuuttia.
- löysin skilloja!!! Ihanaa!!!
- ostin myös aika ihania kukkia kukkakaupasta. Otan aina yhden tuota ja toisen tuota ja vielä yhden tuollaisen ja ehkä vielä tuon - ystävä totesikin hyvin että kukkakaupassa käyminen on vähän niinkuin karkkikaupassa kävisi:)
- Elli on vielä vähän räkänokka ja minäkin yskin,mutta ollaan silti oltu paljon ulkona ja tehty pitkiä pyörälenkkejä. On ollut aika mahtavia ilmoja.
- kirpparilla on mennyt ihan mukavasti tavaraa (vaatteita ei juuri yhtään,kumma juttu) ja karsinkin sinne koko ajan lisää. Se tuntuu todella hyvältä. Vaan voi huokaus jos näitä Anna Emilian astioita saisi jostain täältä..pitäisi tehdä äkkiä lisää tilaa astiakaappiin,ovat kyllä niin kauniita!
- herkuttelin taas croissanteilla ja okei,kaikenlaisella muullakin. Muistin myös jäätelökoneeni - viikonloppuna herkutellaan taas pitkästä aikaa omalla jäätelöllä. Nam. 
- löysin myös lisää leskenlehtiä. Tykkään niin tästä kutkuttavasta hetkestä ennen kuin kevät kunnolla alkaa. Ennen vuokkoja ja silmuja,kun on vain katupölyä ja muutama leskenlehti siellä täällä,kun valo tuntuu niin järjettömän hyvältä ja kaikki ohikulkijat ulkona hymyilevät ja linnut sirkuttavat kuin sekopäät.

***

- Elli's hair have always grown really slowly (I mean for real,she's almost three and barely has three centimetres of hair..) but now she can wear a hair pin! And it stayed in her hair even for five minutes. 
- I found scillas!!! How lovely!!!
- I also bought lovely flowers from the flower shop. I always take one of that and one of this and also one of those and maybe that too - my friend noted quite good that it's almost like being in a candy shop when bying flowers:) 
- Elli is still a bit snotnose and I'm coughing but however we've been out a lot and done long bike rides. The weather has been quite amazing. 
- I've sold quite a lot of stuff at the flea market (not much clothes though,which is weird) and I'm putting more stuff there all the time. It feels really good. But oh my if you could buy this Anna Emilia's tableware from somewhere here..I would had to make more room to my cupboard quickly,those are just so beautiful!
- I feasted with croissants again and okay,with all kind of other yummies too. I also remembered my ice cream maker - we're going to feast with home-made ice cream on weekend after a long time again. Yum.
- I also found more coltsfoot. I just really like this thrilling moment before the spring really starts. Before anemones and buds of leaves,when there's only street dust and few coltsfoot here and there,when the light feels unbelievably good and all the passers-by are smiling and the birds are chirping like crazy.

5 kommenttia :

 1. I know just how you feel about the hair pin. My daughter's hair was the same way and I was so excited when something would finally stay in it! :)

  VastaaPoista
 2. Oletpa osannut tuoda kevään tunnun kuviisi ja sanoihisi! Mukavaa loppuviikkoa, ei anneta viilenevän sään laskea tunnelmaa!

  VastaaPoista
 3. Oi mitä kukkasia teillä jo maasta nousee, meillä vielä sää kevättalven puolella, luntakin paikoin, mutta kaikki tuo ihana on tulossa.
  Alempana oli ihana kuva sinusta ja uudesta laukusta, kaunis!

  VastaaPoista
 4. Pinni päässä jo!Ihana Elli♥Kyllä valo tekee hupsuksi mutta niin iloiseksi.
  Lämmin ajatus sinne ja ihanaa kun olette jo parantuneet sinä varsinkin.Pikkuisen mietin ehditkö vielä postia tännepäin suunnitella...Hyvää viikonlopun aikaa sinulle ja rakkaillesi.

  VastaaPoista