Pages

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Papu goes camping

Loppuviikko meni melkein kokonaan töissä,mutta lauantai oli sopivasti vapaa ja päästiin Tampereelle ihastelemaan uutta Papu-mallistoa! Auto oli täynnä ihania tyttöjä kun otettiin ystävä ja kummityttö mukaan,Tampere puolestaan oli tuulinen ja kylmä mutta samalla aurinkoinen ja iloinen. Iloinen oli myös tunnelma Super Mukavassa,missä päästiin hypistelemään ihania uusia Papuja,juomaan kuohuvaa (tosin minä join kivennäisvettä) ja napsimaan karkkeja ja tytöt saivat askarrella söpöjä pahvikavereita. Peppi ja kummityttöni olivat koko ajan askartelupöydän ääressä ja pahvit ja liimat ja sakset vain lentelivät kun oli niin vauhdikkaat askartelut (ja heti kun päästiin kotiin,Peppi kaivoi pahvit ja liimat esiin ja teki lisää pahvi-hahmoja:)). Elli sen sijaan huiteli ympäriinsä ja kävi vähän halailemassa muita ihmisiä :) Kotiin lähdettiin posket punaisina vahvassa sokerihumalassa ja kassi täynnä kaikkea ihanaa keltaista. Ja pääsivätpä tytöt vielä Kid Looks-blogiinkin,kiitos vain kovasti Tiina! Ja iso kiitos vielä Hanna-Riikalle,oli kivaa!
 (muissa kuvissa mm. sunnuntain aamupala,auringonlaskua,harmaa ja sateinen maanantai,teehetki,maja sohvalla ja Elli hohtavana uudessa takissaan)

***

I was working almost the whole rest of the week but had a free Saturday which was perfect as we went to Tampere to admire the new Papu-collection! Our car was full of lovely girls as we took my friend and my goddaughter with us. Tampere was windy and cold but also sunny and happy. The mood was also happy in Super Mukava (where the new collection was released),where we could fiddle the lovely new clothes,drink some bubbly drinks (well not me) and eat candy and the girls got to craft some cute cardboard-friends. Peppi and my goddaughter stayed the whole time by the crafting table and papers and glues and scissors just flew as they had quite speedy crafting going on (and as soon as we got home,Peppi took her cardboards and glues out and made more cardboard-friends:)). Elli instead wandered around and went to hug other people :) We left home with red cheeks and sugar high and a bag full of all kinds of lovely yellow things. And the girls even got photographed on to Kid Looks-blog,thank you Tiina! And one more time - a big thank you to Hanna-Riikka,we had fun!
(other pictures: Sunday's breakfast,sunset,grey and rainy Monday,teatime,a hut on the sofa and Elli shining in her new coat)

5 kommenttia :

 1. Oi teillä on ollut tosi kivaa !

  VastaaPoista
 2. Millä kameralla kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhhoh,olen kokonaan unohtanut vastata! Kamerani on Fuji X-EI.

   Poista
 3. Mistä nuo ihanat vanhanaikaiset keltaiset mekko ja takki? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellin keltainen/pilkullinen mekko on saatu ystävältä,alunperin Mangosta. Molempien tyttöjen takin (punainen ja keltainen) ovat kirppirlöytöjä. Keltainen alunperin Hucklebonesin ja punainen ehkäpä jonkun itsetekemä:)

   Poista