Pages

perjantai 30. lokakuuta 2015

Oi lokakuu / Oh October

Aamujen sakea sumu ja kuurainen maa,päivien kultainen valo ja kahisevat lehdet. Kirpeä pikkupakkanen ja villatakit. Lukemattomat teekupilliset ja uunissa haudutetut ruoat. Kaikki värit ja sävyt kauneimmillaan juuri nyt,vähän jo haalistuneina,kulahtaneina. 
Lokakuu on ollut ihana. Niin kaunis ja lempeä. 

***

The thick fog and frosty groung in the mornings,the golden light and rustling leaves in the daytime. Crispy little freeze and cardigans. Countless cups of tea and all kinds of food baked in the oven. All the colors and shades being the most beautiful right now,already bit faded,wizened.
Ocotober has been lovely. So beautiful and gentle. 

10 kommenttia :

 1. What a beautiful glimpse into your world, thank you for sharing.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! Lovely to hear that you like these glimpses:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oh yes,you're right! Didn't notice that at all! :)

   Poista
 3. Kaunis tuo keltainen, laakea teekuppi. Ja uutta teekannuasi ihailen edelleen. Miten hieno.

  Väreistä olen kanssasi samaa mieltä, parhaimmillaan vähän haalistuneina, kulahtaneina. Oli ihana lokakuu, niin lämmin ja pehmeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Ilona! Tuo teekuppi löytyi kirpparilta ja olen ihan ihastunut siihen..uusi lempparini <3
   Ja joo,harmittaa kyllä kovasti kun hajotin edellisen teepannuni mutta kun tajusin että voin nyt ostaa tuon mitä olin jo aikaisemmin ihaillut niin yllättäen ei harmittanutkaan enää yhtä paljon:)
   Lokakuu oli kyllä kumman pehmeä ja lempeä,antaa toivoa että marraskuukin olisi. Mulle nämä kuukaudet ovat joskus aika kamalia jos ja kun on vain niin pimeää ja märkää ja sellaista laahaavaa tylsyyttä. Mutta lokakuu oli ihan erilainen kuin aikaisemmin..tai siltä ainakin tuntui. Marraskuukin on alkanut niin upeasti etten meinaa uskoa todeksi..ja nämä värit ja sävyt!! Nautitaan niistä nyt.

   Poista
 4. Niin kaunista kaikki täällä.

  VastaaPoista